iPhone 11 servis cevabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cihazı Satmayacağım. Satmayacağım.
Moderatör çevrimiçi olunca banlanırsınız. Nedir bu tavırlar? Kendinizi bir şey sanıyorsunuz galiba, hakkınızı aramak yerine burada insanlara hakaret ediyorsunuz. THH'ye başvurabilirsiniz. Sizin sızlanmanızı çekemeyiz bu saatten sonra.

Apple'ın sorunlu telefon üretmesine tepkisiz kalıp, benim satışımın derdine düştüğünüz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum:*

Ben telefona 7.500 TL veriyorsam Apple beni bu duruma düşürüyorsa ve bunu satarken söylemiyorsam ben, suçlu ben değil Apple'dır. Ben o telefonu almak için gecenin 2'sinde işe gidip 13 saat çalışıyorum. Bırakın o kararıda ben vereyim he?
Sonuç olarak satacağım kişide benimle aynı durumda olabilir. O yüzden gittiği yere kadar kullanacağım. Patlamazssa... Siz anladınız :) hepinize iyi forumlar konu kapanmıştır.

Telefonu bugün teslim alacağım. Aldıktan sonra MMORPG yükleyip telefonu ellenmeyecek derecede ısıtıp tekrar götürüp servise göstereceğim. ( eğer yazılımdan sonra düzeldiyse zaten ısınmaz ) ısınırsa tekrar göstereceğim bakalım cevapları ne olacak.

Bir ufaktan güldürdün be kardeşim bahanelerinde hiç bitmiyor maşallah 😅

Hocam telefonda sorun yok gibi. Klavye ses sorunu nerdeyse tüm iPhone modellerinde var. Aynı şekilde kilit sesi de nerdeyse tüm modellerde var. Yazılımsal hata bunlar zamanla çözülür. Ayrıca ekran parlaklığının ısınınca azalması bir özellik ekranın parlaklığı kısılınca telefon daha az ısınır batarya korunur. Bu bir sorun değil. Uygulamalarda ısınması da gayet normal.

Moderatör çevrimiçi olunca banlanırsınız. Nedir bu tavırlar? Kendinizi bir şey sanıyorsunuz galiba, hakkınızı aramak yerine burada insanlara hakaret ediyorsunuz. THH'ye başvurabilirsiniz. Sizin sızlanmanızı çekemeyiz bu saatten sonra.

Sızlanan sizsiniz. Hayatta başarılarınızın devamını diliyorum.

@kwAhjs burası size göre değil burada uygunsuz konuşan sizden başka kimse yok herkes saygı sevgi çerçevesinde konuşuyor.

Hocam telefonda sorun yok gibi. Klavye ses sorunu nerdeyse tüm iPhone modellerinde var. Aynı şekilde kilit sesi de nerdeyse tüm modellerde var. Yazılımsal hata bunlar zamanla çözülür. Ayrıca ekran parlaklığının ısınınca azalması bir özellik ekranın parlaklığı kısılınca telefon daha az ısınır batarya korunur. Bu bir sorun değil. Uygulamalarda ısınması da gayet normal.
Bu güzel yorumun için teşekkürler. Telefonu teslim aldığımda kendimde test edicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sıralar ikinci el iphone 11 alınmaz bize patlamasın bide telefon 🥴. İl neresiydi bu arada?

Sızlanan sizsiniz. Hayatta başarılarınızın devamını diliyorum.

Dostum ne boş konuştun be. Hadi diyelim sen gece 2'ye kadar çalışıp aldın o telefonu, senden alacak kişi de o parayı toplamak için emek veriyor. Biraz empati kur, biz ne ara bu kadar paragöz olduk ya? Umarım o telefonu arızalı bir şekilde satamazsın, umarım satmaya çalışırsan elinde patlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı