iPhone 11 sistem verileri 42 GB görünüyor

kingkong3556

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 2.el olarak aldığım iPhone 11 64 GB telefonumun sistem verileri 42 GB kaplıyor bunun nasıl önüne geçebilirim. Telefonumdaki uygulamaları silmeme rağmen hala böyle. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Herkese merhaba, 2.el olarak aldığım iPhone 11 64 GB telefonumun sistem verileri 42 GB kaplıyor bunun nasıl önüne geçebilirim. Telefonumdaki uygulamaları silmeme rağmen hala böyle. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
iphone 11 format nasıl atılır gibi birşey arat formatla.

Hocam formatlamadan kastiniz nedir acaba? Hard reset de attim fabrika ayarlarina da sifirladim ona ragmen hala bu sekilde.
Öncelikle yedekten yükleme yapmadığını varsayıyorum güncelleme yaparken. Gördüğüm kadarıyla bu tür durumlarda DFU restore işlemi sorunu çözüyor. Eğer bu işlemi de yaptıysan ve hâlâ sistem verisi çok yüksekse, büyük ihtimalle cihazın NAND belleği arızalanmıştır

Öncelikle yedekten yükleme yapmadığını varsayıyorum güncelleme yaparken. Gördüğüm kadarıyla bu tür durumlarda DFU restore işlemi sorunu çözüyor. Eğer bu işlemi de yaptıysan ve hâlâ sistem verisi çok yüksekse, büyük ihtimalle cihazın NAND belleği arızalanmıştır.

Kavramları biraz daha Türkçeleştirerek ve açarak yazar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı