IPhone 11 stok sorunu

Teknolojiyi geriden takip eden bir telefon oldu artık. Diğer bir deyişle telefon hususunda Iphone'dan geri kalır bir yanı olmayan ve hatta pek çok özellikleriyle Iphone ile kıyaslanamayacak telefonlar mevcut artık. Fiyat bakımından da zaten öndeler. Iphone işin MC Donalds'ı Burger King'i oldu adı var tadı yok. Şov için alınır ama 12 bin lira verdim vesaire.

Teknolojiyi geriden takip eden bir telefon oldu artık. Diğer bir deyişle telefon hususunda Iphone'dan geri kalır bir yanı olmayan ve hatta pek çok özellikleriyle Iphone ile kıyaslanamayacak telefonlar mevcut artık. Fiyat bakımından da zaten öndeler. Iphone işin MC Donalds'ı Burger King'i oldu adı var tadı yok. Şov için alınır ama 12 bin lira verdim vesaire.
Apple cihazları genel olarak hep teknolojiyi geriden takip ederdi (ama adamlar yaptı mı sıkıntısız yapıyorlar orası ayrı) ve F/P olarak rezalet olurlardı, iPhone'lerin teknolojiye yön vermesi bile beni oldum olası şaşırtır.

Şu an internet stoğunda var. Alabilirsiniz. Geçen hafta galiba, arkadaşıma internet mağazası üzerinden mor rengini aldık. 3 günde sorunsuzca elimize ulaştı güzelce paketlenmiş halde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı