iPhone 11 uygulama geçişlerinde donuyor

• Konuyu başlatan die
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.302
Bazi cihazlarda buyuk surum gecislerinde olabiliyor bu. Yeni degil. Bilerek performansin dusuruldugu yok hatta iOS 16 sonrasi daha akici telefon. Ben de iPhone 11 kullaniyorum. Bir tek pil tarafinda ufak bir fazladan azalma var. Cok eski bir cihaz degil iPhone 11.
13 seneye giden deneyimim doğrultusunda apple güncellemelerde telefonu yavaşlattığını her zaman söyledim. Allah razı olsun, kendileri bu sene itiraf ettiler. Bir firma telefonu sana satıyor ama bir diğer elinde senin telefonuna kurcalıyor. iPhone 4s telefonumu boot stuck yaptılar. Güncellemediğim telefonu güncellemek zorunda kaldım. iOS 10.3.x sürümünde kimse kalsın diye cihazlara bug attılar özellikle iPhone 6 bundan etkilendi. İşlemci kısıtlama, gereksiz ram artırımı hepsini yapıyor.

iPhone 11 eski bir cihaz burada biz hiç demedik ayrıca. Telefonu firmanın yavaşlattığını söyledik.

13 seneye giden deneyimim doğrultusunda apple güncellemelerde telefonu yavaşlattığını her zaman söyledim. Allah razı olsun, kendileri bu sene itiraf ettiler. Bir firma telefonu sana satıyor ama bir diğer elinde senin telefonuna kurcalıyor. iPhone 4s telefonumu boot stuck yaptılar. Güncellemediğim telefonu güncellemek zorunda kaldım. iOS 10.3.x sürümünde kimse kalsın diye cihazlara bug attılar özellikle iPhone 6 bundan etkilendi. İşlemci kısıtlama, gereksiz ram artırımı hepsini yapıyor.

iPhone 11 eski bir cihaz burada biz hiç demedik ayrıca. Telefonu firmanın yavaşlattığını söyledik.

Bir noktadan sonra guncellemelerin cihazin sapitmasina yol actigina ben de katiliyorum. Ancak bu eskiyen cihazlara oluyor. iPhone 11 o noktada degil su an. Kaldi ki gecen yil cikmis iPhone 13'un yavaslamasina imkan yok. Su an iOS 16 icin sinir XR mesela. XR ve oncesi cihazlar guncellerse sorun yasama ihtimali yuksek. Ancak iPhone 11 o kadar eski bir cihaz degil bahsettigim bu. Kendim de kullaniyorum ve ciktigi gun yukledim iOS 16'yi, cihaz yavaslamayi birakin bence hizlandi bile. Bunu diyen birkac iPhone 11 kullancisiyla da gorustum. Bazi cihazlar boyle buyuk surum guncellemelerinde sorun yasayabiliyor. iTunes ile temiz kurulum yapinca geciyor genellikle. Islemci kisitlama da genel olarak bataryanin omrunun azalmasiyla oluyor ki cihaz bataryayi biraz daha verimli kullanabilsin.

🤡Bir noktadan sonra guncellemelerin cihazin sapitmasina yol actigina ben de katiliyorum. Ancak bu eskiyen cihazlara oluyor. iPhone 11 o noktada degil su an. Kaldi ki gecen yil cikmis iPhone 13'un yavaslamasina imkan yok. Su an iOS 16 icin sinir XR mesela. XR ve oncesi cihazlar guncellerse sorun yasama ihtimali yuksek. Ancak iPhone 11 o kadar eski bir cihaz degil bahsettigim bu. Kendim de kullaniyorum ve ciktigi gun yukledim iOS 16'yi, cihaz yavaslamayi birakin bence hizlandi bile. Bunu diyen birkac iPhone 11 kullancisiyla da gorustum. Bazi cihazlar boyle buyuk surum guncellemelerinde sorun yasayabiliyor. iTunes ile temiz kurulum yapinca geciyor genellikle. Islemci kisitlama da genel olarak bataryanin omrunun azalmasiyla oluyor ki cihaz bataryayi biraz daha verimli kullanabilsin.
Eski telefonlara oluyor🤡

Bir noktadan sonra guncellemelerin cihazin sapitmasina yol actigina ben de katiliyorum. Ancak bu eskiyen cihazlara oluyor. iPhone 11 o noktada degil su an. Kaldi ki gecen yil cikmis iPhone 13'un yavaslamasina imkan yok. Su an iOS 16 icin sinir XR mesela. XR ve oncesi cihazlar guncellerse sorun yasama ihtimali yuksek. Ancak iPhone 11 o kadar eski bir cihaz degil bahsettigim bu. Kendim de kullaniyorum ve ciktigi gun yukledim iOS 16'yi, cihaz yavaslamayi birakin bence hizlandi bile. Bunu diyen birkac iPhone 11 kullancisiyla da gorustum. Bazi cihazlar boyle buyuk surum guncellemelerinde sorun yasayabiliyor. iTunes ile temiz kurulum yapinca geciyor genellikle. Islemci kisitlama da genel olarak bataryanin omrunun azalmasiyla oluyor ki cihaz bataryayi biraz daha verimli kullanabilsin.
iPhone xr donması normal diyorsun 🤣

Telefon aldığı son güncellemeden(16.0.3) sonra uygulama geçişlerinde 1-2 saniyelik donma yaşıyor. Boş hafıza falan çok. Bunu yaşayan var mı? Genel bir problem değilse garantiye göndereceğim.

Böyle durumlarda yedek alıp ITunes'dan sıfırlamak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı