birdinspring Kilopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Normal telefonla konuşurken vs. mikrofonda bir sıkıntı yok ancak uygulama izinlerine gelince görseldeki gibi kilitli oluyorlar. Ne kadar araştırsam da internette bununla ilgili bir çözüme ulaşamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
Normal telefonla konuşurken vs. mikrofonda bir sıkıntı yok ancak uygulama izinlerine gelince görseldeki gibi kilitli oluyorlar. Ne kadar araştırsam da internette bununla ilgili bir çözüme ulaşamadım.
zentar Femtopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 Hangi ayarlar sekmesindeydi hatırlamıyorum ama bir yerde App Store uygulamalarının izinlerini ayarladığın bir yer olacaktı. Artı 0 Eksi
Hangi ayarlar sekmesindeydi hatırlamıyorum ama bir yerde App Store uygulamalarının izinlerini ayarladığın bir yer olacaktı.
NecmettinEber21 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 Çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS birdinspring Kilopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #4 NecmettinEber21 dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef Artı 0 Eksi