iPhone 11 vs 12 mini

onurhan00

Kilopat
Katılım
28 Haziran 2014
Mesajlar
176
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar forumlara konulara çok göz attım ama güncel fikirlerinizi almak istiyorum. Daha yeni 50 günlük 11 256 GB telefon aldım ama nedense 12 mini de çok hoş geldi gözüme işlemcisi vs. iPhone 12 mini 256 GB ile takaslayıp üstüne biraz nakit verip geçiş yapmam mantıklı mı? Değilse neden değildir? İşlemci farkı şu an hissedilmiyor ama ilerleyen zamanlarda bayağı bir fark hissedilir mi? Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu çelişkiler beni benden alip bitiriyor epeyden kıyaslama yaptığımda ekran boyutu olarak küçük ama çözünürlüğü olarak 12 mini daha büyük gözüküyor ama.


iPhone 11 ekranı leş. iPhone 12 mini en kaliteli ekrana sahip iPhone. Tabi 13 serisini saymazsak.
 
Daha cihazı yeni almışsın ben hala iPhone 7 Plus kullancısıyım takdir senin tabi ki bütçen varsa yapabilirsin ama 12 mini tatmin etmeyebilir alınacaksa en az 12 alınmalı ekran olarak 12 serisi gerçekten 11'den iyi ama proları kastetmiyorum.
 
Pil konusunda çok sıkıntı yaşar mıyım 11'e göre acaba keşke 12 mini kullanan arkadaşlar da konuya dahil olup tecrübelerini paylassalar :)
 
Pil konusunda çok sıkıntı yaşar mıyım 11'e göre acaba keşke 12 mini kullanan arkadaşlar da konuya dahil olup tecrübelerini paylassalar :)

12 mini pil konusunda pek iyi değil. Telefonu elinden düşürmeyen biriysen günde iki kez şarja takarsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı