iPhone 11 vs. 13

Hocam alacak kişi sizsiniz ben değil lakin YouTube'da 1 videoya denk geldim 11 ve XR aynı ekran bu iki cihazın ekranını başka bir marka model OLED olan ekran ile karşılaştırmışlardı ve 4 kişide 11'in ekranını tercih etmişti evet LCD ama o kadar kötü değil kötü olsaydı XR ın ekranına da laf atarlardı değil mi sonuçta aynı ekran

İki cihazı da günlük kullandım. İkisi ile de güneşe çıktım. 14 Pro kesinlikle daha kaliteli bir deneyim sundu. S21 ile 14 Pro kıyaslanamaz. S23'lerin ekranını bilmiyorum. Net bir şey diyemem ama 14 Pro ekranı S22 Ultra'dan kesinlikle daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Demek istediğim buydu bu söylentiyi saçma sapan kişiler çıkardı bende bu videoyu ilk çıktığı zaman izlemiştim

Teşekkür ederim hocam. Ekran olayı da biraz alışkanlık meselesi bence dünyanın en iyi ekranı bile olsa alıştıktan sonra hepsi aynı. Bir de biraz geri de bir kaç arkadaşa cevap olarak şunu yazdım ne dersiniz böyle yapayımmı

Hocam biliyorum, bu videoyu ben atiyodum millete. 3-4 ay iPhone 11 kullandim ben, özellikle güneşe çıkınca LCD kendi berbatlığını her türlü belli ediyordu.

Evet 3k telefondaki gibi gozuksede oyle değil ama her halükarda kötü. Ayrica o videoda Note 10+'un ekranın soğuk seçildiği bariz.

Evet günes altında 14 Pro'nun Nits'i daha fazla olduğu için daha iyi bir deneyim sunar ama eşit şartlarda S22 Ultra bariz daha iyi...

Hocam söylediğiniz mantıklı, Apple cihazlar değer kaybetmiyor yapabilirsiniz.

Gerçekten sizi bazen anlamıyorum, 800p ekranı sunuyorsunuz hala, taraf tutmayı bırakın.

Gerçekten sizi bazen anlamıyorum, 800p ekranı sunuyorsunuz hala, taraf tutmayı bırakın.

Bunun taraf tutmayla bir alakası yok. Kendim 1 yıl SE 2020 kullandım. 11 le aynı panele sahip. Bir gün ekran kalitesinden şikayet etmedim. 11'in ekranına çok iyi diyen yok ama iddia edildiği gibide berbat bir ekran değil.

Hocam iPhone X modeli çıkana kadar bütün iPhone cihazlarda aynı ekran kullanılıyordu kimse aa çok kötü berbat demedi. Yenisini daha iyisini gören eskisine çamur atar oldu. Kimse kusura bakmasın Türkiye'de herkes 30 bin maaş ile çalışmıyor. iPhone isteyen en ucuz F/P denilebilecek cihaz 11'dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…