iPhone 11 vs Android

Bütçe
14000

metbey

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba,

Bazıları için bu soru basit olabilir ama yaz yaklaşıyor ve bende kendime çalışıp yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Üniversiteye geçeceğimden dolayı ama hala karar veremedim iPhone 11 alma konusunda. Kısacası sorum şu; bir iPhone 11 128 GB mi alayım yoksa yine aynı fiyatlarda veya bir tık daha uyguna Android mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
11 128 GB modeli o fiyatlara alınacak bir cihaz değil, aşırı pahalı.
S21 serisi öneririm. Iphone 11 128 GB fiyatına da S22 öneririm de, batarya olarak S22 kötü.

300 daha ekleyip 12 Mini alabilirsin.

Hiç ama hiç ekleyemem dersen de 11 Pro var.

64 GB olmalarını dert etme, iCloud ile o kapasiteyi arttırırsın.

Mini sevmiyorum o yüzden SE de bakmıyorum bana daha büyük ekran lazım büyük dediğim de İPhone 11 boyutu tam bana göre biraz büyük olsa da sorun değil

İcloud ne kadar alan veriyor ücretsiz olarak

Herkese merhaba,

Bazıları için bu soru basit olabilir ama yaz yaklaşıyor ve bende kendime çalışıp yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Üniversiteye geçeceğimden dolayı ama hala karar veremedim iPhone 11 alma konusunda. Kısacası sorum şu; bir iPhone 11 128 GB mi alayım yoksa yine aynı fiyatlarda veya bir tık daha uyguna Android mi?

Kesinlikle 11 hem kamera hem yazılım açısından batarya performansı telefonun ekran kalitesinden dolayı tercih et derim.
Mini sevmiyorum o yüzden SE de bakmıyorum bana daha büyük ekran lazım büyük dediğim de iPhone 11 boyutu tam bana göre biraz büyük olsa da sorun değil.

iCloud ne kadar alan veriyor ücretsiz olarak.

Mini pişmanlıktır çünkü bataryası çok küçük.

Mini sevmiyorum o yüzden SE de bakmıyorum bana daha büyük ekran lazım büyük dediğim de İPhone 11 boyutu tam bana göre biraz büyük olsa da sorun değil.
O halde 11 Pro'ya bakabilirsin.
iCloud ne kadar alan veriyor ücretsiz olarak?
5 GB veriyor ücretsiz olarak. Sonrası için şu fiyatlandırma var;

1652131135540.png

Herkese merhaba,

Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı İPhonelarda teşhir ürün ne demek sanırım sıfır olmadığı anlamına geliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı