iPhone 11 vs Android

Bütçe
14000
64GB en başta Icloud ile birlikte yeterli gelir gibi duruyor ama telefonu kullandıkça işler değişiyor. Uzun süredir aynı IOS işletim sistemli cihazı kullanan arkadaşlar demek istediğimi anlayacaktır.

Çünkü depolama kısmında bir süre sonra silinemeyen şişmeler oluşuyor. İşletim Sistemi ve Diğer kısmının 30GB'ın üstünde yer kapladığını falan gördüm. Buna getirilen çözümler ise hep geçici şeyler.

Ez cümle, 128GB tercihiniz bence sonrası ve satabilme imkanı olarak da çok daha doğru duruyor. İlk kararınızdan vazgeçmeyin derim.

Neredeyse iPhone 14 çıkacak ve iPhone 11 telefonunu almak ve 10.000 liradan fazla vermek saçmalık segmentinde daha iyi telefonlar var Android tarafında.
Önereceğiniz telefonların çoğu iPhone 11 ile performans açısından yan yana gelemez. Hala iPhone 8 Plus bile çoğu android telefondan oyunlarda performanslı çalışıyor.

Önereceğiniz telefonların çoğu iPhone 11 ile performans açısından yan yana gelemez. Hala iPhone 8 Plus bile çoğu Android telefondan oyunlarda performanslı çalışıyor.

Performans olarak amiral gemisi çoğu Android telefonlar iPhone 11 işlemcisinden daha güçlü.
Yazılımsal olarak diyorsan evet yazılımsal olarak Android'de ufak tefek sorunlar var.

Performans olarak amiral gemisi çoğu Android telefonlar iPhone 11 işlemcisinden daha güçlü.
Yazılımsal olarak diyorsan evet yazılımsal olarak Android'de ufak tefek sorunlar var.
Hayır güçlü değil. Snapdragon 8 Gen 1 kullanan Samsung S22 ile iPhone 11 Geekbench testinde aynı puanları alıyor.(Tekli çekirdekde iPhone 11 geçiyor) Şu an kullanılan en üst seviye işlemci bu olduğunu düşünürsek üstünlüğü bulunmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı