iPhone 11 vs iPhone 12

Hocam deneyimlediğim için söylüyorum inanın 3-4K bandındaki 1080p ekranlar ile farkını anlamanız mümkün değil. Ayrıca 2K erkandan iPhone 11'e geçmiyorsanız farkı anlamak mümkün değil zaten.
İşte bunlar hep kapitalizm. İyi olanın yetmediğini düşünüp çok daha iyisine ihtiyaç duyduğumuzu sanıyoruz.

iPhone 11'in ekran çözünürlüğü biraz düşük galiba göze batıyor mu? iPhone 12'den ne gibi farkları var? iPhone 13 çıkınca 12'nin fiyatı şu an 11'in olduğu fiyata düşer mi?

Türkiye'de yaşıyoruz.
Yeni model çıksa gidin onu alın der gibi zam yaparlar üstüne.

11’in ekranı kötü falan değil. Full HD android kullandım da ne oldu yıllarca? Hepsi 2 sene içinde çöpe dönüyor. Ekranla olsaydı bu iş....
11’de geniş açıda gece modu yok ayrıca ciddi ağır bir telefon 11 ve ekran konusu var. 12 ile 11’in en büyük üç farkı bunlardır. Bunlar haricinde pek fark yok gibi görünüş hariç.
11 kullanıyorum yağ gibi akıyor telefon.

Telefonda çözünürlük gerçekten dikkat edilmemesi gereken bir nokta bence. 5-6 inch ekranda film, video vs. zevki ne olur ki ?

Telefonda çözünürlük gerçekten dikkat edilmemesi gereken bir nokta bence. 5-6 inch ekranda film, video vs. zevki ne olur ki ?

Hocam 6.1 inç küçük bir boyut değil ki? Bence tek elle kullanım ve konfor açısından en ideal boyut. Tabii 6.5 inç tablet boyundaki telefonlara göre küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…