Jake Peralta
Kilopat
Eğer 13 çıkınca 12'nin fiyatı düşecekse beklerim şu an ihtiyacım yok zaten.
Düşmez hocam. O da yeni bir telefon çünkü.
Eğer 13 çıkınca 12'nin fiyatı düşecekse beklerim şu an ihtiyacım yok zaten.
11'i sormamış arkadaş. 12'yi 11'in fiyatına iner mi diye sormuş. Apple fiyatları bu ülkede düşmüyor açgözlü 2. elciler yüzünden.O kadar da göze batmıyor bence ekranı ya. 13 çıkınca evet 11'in fiyatı düşer. (Umarım)
Panel tipi farklı olduğundan görüntü kalitesinde çok fark var, kesinlikle 12 alınmalı görüntü önemli ise. 2021'de LCD telefon almayı düşünemiyorum.
Düşmez diyorsunuz yani. Tamam artık babam hangisini alırsa.
Keskinlik artık günümüz sorunu değil diye düşünüyorum her telefon en kötü FHD çözünürlük ile çıkıyor zaten, bu kadar ücret ödeyip LCD panel almak hiç mantıklı değil. Renklerde çok fazla fark var.Hocam 11 deneyimlediyseniz böyle bir şey demeniz biraz yanlış. Yan yana kullandığımda dahi farkı anlamadım. Dibine girmediğiniz sürece keskinlik çok fark edilmiyor. Ha renk olarak fark var tabii.
Keskinlik artık günümüz sorunu değil diye düşünüyorum her telefon en kötü FHD çözünürlük ile çıkıyor zaten, bu kadar ücret ödeyip LCD panel almak hiç mantıklı değil. Renklerde çok fazla fark var.
Keskinlik artık günümüz sorunu değil diye düşünüyorum her telefon en kötü FHD çözünürlük ile çıkıyor zaten, bu kadar ücret ödeyip LCD panel almak hiç mantıklı değil. Renklerde çok fazla fark var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.