Hocam 13'e çıkabilirseniz çıkın cikamazsaniz kesinlikle iPhone 12
Hocam 13e çıkacak kadar param yok ikinci elde almak istemiyorum.
Hocam 13'e çıkabilirseniz çıkın cikamazsaniz kesinlikle iPhone 12
Bu dönemde sıfır alacağınız 11 veya 12 sadece paranızı çöpe atmak olur.@İzoo hocam ikinci el telefon almak istemediğim için sıfır alacağım.
Hocam 13e çıkacak kadar param yok ikinci elde almak istemiyorum.
Dostum ben aktif olarak iPhone 12 olarak cok iyi bir telefon batarya disinda. Ortalama 7 saat ekran suresi veriyor. Lakin android tarafinda bu fiyata amiral gemisi telefonlar alabilirsin. Bunuda belirtmek isterim.İyi akşamlar bir sorum var? Sıfır telefon alacağım. iPhone 11 mi almalıyım, yoksa iPhone 12 mi?
Samsung Galaxy S23 net bir sekilde. Apple tarafinda ise dedigim gibi iPhone 12 tek secenek.@fatihnulldreinull @Gentos @iXWight @Sleex0x0 hocam 30.000 TL'ye kadar bütçem var ama taksitli olması lazım bu fiyata hangi telefonu almalıyım şu andaki telefonum iPhone 6s.
@fatihnulldreinull @Gentos @iXWight @Sleex0x0 hocam 30.000 TL'ye kadar bütçem var ama taksitli olması lazım bu fiyata hangi telefonu almalıyım şu andaki telefonum iPhone 6s.
Kredi kartına taksit yapamazsınız bilginiz olsun. Alışveriş kredisi ile 3 taksik oluyor fakat o da çok faizli. Bu bütçede kesinlikle S23 almanız gerekiyor. 23, iPhone 14 Pro ayarında bir cihaz. Ne iPhone 11'in ne de iPhone 12'nin esamesi bile okunmaz S23'ün yanında.@fatihnulldreinull @Gentos @iXWight @Sleex0x0 hocam 30.000 TL'ye kadar bütçem var ama taksitli olması lazım bu fiyata hangi telefonu almalıyım şu andaki telefonum iPhone 6s.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.