iPhone 11 vs iPhone SE 2022

Yiğitler

Centipat
Sizce hangisi alınmalı? Uzun kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben teknolojisi biraz eski de olsa 11 alırdım 4.7 inç ekran küçük geliyor artık. Ama bütçeyi zorlayıp 12 almak daha mantıklı.

iPhone 11, hem batarya, hem ekran büyüklüğü, hem de ön kamera açısından öne geçiyor. iPhone SE 2022 (SE 3 olduğunu varsayıyorum) ise işlemci ve benzer özelliklerle öne geçiyor. Daha uzun ömürlü olarak iPhone SE 3 daha iyi gibi. Bana sorarsanız SE 3'ün desteği daha uzun sürebilir.

A15 bionic chip farkı var evet işlemci önemli ama diğer özellikler, pil, ekran boyutu vs. gibi şeyler olarak 11 daha ön planda.

Peki iPhone 11 64 GB yeterli midir?
Uzun vadede bence değildir, nasıl kullandığınıza bağlı. Telefonda sık sık resim çekerim, 10 tane oyunum olur 3-4 sayfa uygulamam olur dersen bence yeterli değil.

10 GB zaten sistemin kendisidir. Eğer çok oyun program vs. yüklerseniz, video ve fotoğrafları da çok çekerim diyorsanız yetmez. Fakat şöyle bir durum var, çektiğiniz fotoğraf, videoları bilgisayarda arşiv yaparak alandan kar edebilirsiniz. Sürekli telefonda tutma ve yerine bilgisayarda arşivleyebilirsiniz.

Uzun vadede bence değildir, nasıl kullandığınıza bağlı. Telefonda sık sık resim çekerim, 10 tane oyunum olur 3-4 sayfa uygulamam olur dersen bence yeterli değil.
Sadece pubg oynuyorum çok fazla video foto çeken biri de değilim bi bunun dışında kullanacağım uygulamada 8 9 tane

Yani ben 64 GB alırsam hiç bise yuklenmemis.
Hali 54 GB mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…