iPhone 11 vs Note 12 Pro 5G

Redmi almayın 11 ısınsa bile çok daha iyidir.
İlla telefon alacağım derseniz a34.

Redmi Note 12 Pro 5G, özellik bakımından ekran batarya olarak çok önde kamera konusunda eşit diyebiliriz, performansta iPhone 11 önde evet ama güncelleme desteğinin kesilmesiyle ve ısınmayla çok bir fark kalmayacaktır, zaten 12 Pro 5G işlemcisi gündelik kullanımda hatta oyunlarda bile çok yeterli. Ayrıca IPhone'ları öne çıkaran şey güncelleme ve yazılım tutarlılığı, bunlar da artık iPhone 11 için geçerli değil. Bence 12 Pro 5G, iPhone 11'den daha iyi.

Bu arada TR cihazlarına geçme zamanı geldi artık çünkü artık kaçak devri bitti. Eskiden de zaten kaçak telefon çok sıkıntıydı, TR cihazı olarak Galaxy A35 5G bence, iPhone 11 ve 12 Pro 5G karşısında en iyi seçenek.

Açan telefoncu bulamazsanız şöyle yapacaksınız;

• Eski bir iPhone alacaksınız. (iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 gibi vs.)

• Hattınızı eski iPhone’a takacaksınız.

• iPhone 11 ile eski iPhone’un iCloud hesabı aynı olacak.

• Eski iPhone’a gelen aramalar iPhone 11’e de gelecek aynı zamanda. Aynı iCloud hesabına bağlı olduğu için. Yani eski iPhone sayesinde sanki iPhone 11’de hat takılıymış gibi arama yapabileceksiniz. Telefonla görüşebileceksiniz.

• İnterneti de yine eski iPhone’dan alacaksınız.

• Eski iPhone’u çantanıza bile atsanız yeter. Sanki iPhone 11 cihazınız kapanmamış gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. 4 Ay böyle idare edeceksiniz. Zaten yılbaşında süre yenileniyor.

Sim kartını aldığım iphone a takacağım değil mi?

Evde bir tane 4s var onunla bu şekil yapabilir miyim?

Redmi Note 12 Pro 5G, özellik bakımından ekran batarya olarak çok önde kamera konusunda eşit diyebiliriz, performansta iPhone 11 önde evet ama güncelleme desteğinin kesilmesiyle ve ısınmayla çok bir fark kalmayacaktır, zaten 12 Pro 5G işlemcisi gündelik kullanımda hatta oyunlarda bile çok yeterli. Ayrıca IPhone'ları öne çıkaran şey güncelleme ve yazılım tutarlılığı, bunlar da artık iPhone 11 için geçerli değil. Bence 12 Pro 5G, iPhone 11'den daha iyi.

Bu arada TR cihazlarına geçme zamanı geldi artık çünkü artık kaçak devri bitti. Eskiden de zaten kaçak telefon çok sıkıntıydı, TR cihazı olarak Galaxy A35 5G bence, iPhone 11 ve 12 Pro 5G karşısında en iyi seçenek.
Kaçak devri neden bitti?

Evet yurt dışı cihazınız kapandığında eski cihazınıza takacaksınız hattınızı.

4S ile olur muyum bilmiyorum. Olabilir ama. iCloud hesabı aynıysa olabilir.

Kaçak devri mi bitti?
Kaçakların kullanım süresi 90 güne düşecek haberleri aldım ama o konuda da bilginiz var mı?

İllaki bir çözüm bulur türkiyede'ki yazılımcılar veya bununla uğraşanlar ama kaçak telefonlara devletten büyük önlemler olacak, her şeye el atmaya başladılar.

O 4 ay açma mevzusu nasıl oluyor hocam bilgi verebilir misin? E sime geçmeden önce bi telefoncuya gitmiştim 4 ay uzatma amaçlı, yeni bi yöntem çıktı 11 de işe yarar mı bilmiyorum deneyelim demişti ama yaramamıştı. Belki de o zamanlae yeni çıktığı içindir şuan geliştirmişlerdir bilemiyorum. Sizin bilginiz varsa yazabilir misiniz nasıl oluyor
Hocam uygulama ile E-Sim alıyorsunuz sonra tekrardan fiziksel SIM takıyorsunuz çok basit. 8 ay gayet ideal gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı