iPhone 11 vs Redmi Note 11 Pro Plus

Kırmızı ejder

Hectopat
Daha fazla  
Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus aldım 13.500 ₺'ye iPhone kullanan bir arkadaşım var kendisi gördü baktı telefonuma. Bu telefon alınır mı? Bu fiyata iPhone modellerini alsaydın diyerek moralimi bozdu hata mı yaptım bunu alarak? Yardımcı olur musunuz?

Çok kötü bir tercih ve o fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir model. Sadece Iphone değil S21 serisi çok daha iyi telefonlar. Aynı şekilde One Plus 9 modeli de. S20 FE SD modeli bile kat kat daha iyi bundan.

Dimensity 920 kullanan ve kamerası daha A52 ile baş edemeyen bir telefona 13.500 TL vermek paranı çöpe atmakla aynı şey.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus aldım 13.500 ₺'ye iPhone kullanan bir arkadaşım var kendisi gördü baktı telefonuma. Bu telefon alınır mı? Bu fiyata iPhone modellerini alsaydın diyerek moralimi bozdu hata mı yaptım bunu alarak? Yardımcı olur musunuz?

13 bin TL'ye ben 11 Pro Max alıyorum üstüne kaydını da yapıyorum Redmi alınmaz pişmanlıktır keşke almasaydın iade edebiliyorsa et.

Çok kötü bir tercih ve o fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir model. Sadece iPhone değil S21 serisi çok daha iyi telefonlar. Aynı şekilde OnePlus 9 modeli de. S20 FE SD modeli bile kat kat daha iyi bundan.

Dimensity 920 kullanan ve kamerası daha A52 ile baş edemeyen bir telefona 13.500 TL vermek paranı çöpe atmakla aynı şey

Artık mesajlarına dayanamadım iş yerinden giriş yaptım, her Note 11 altına S21 önerip duruyorsun. Her yıl Samsung kullanmış biri olarak S20'den sonra daha Samsung yüzüne bakmam. S21 IDE takip ettim kullananlar hala aynı şeylerden şikayetçi. Çıkıp da bana S21 kullanıyorum çok iyi deme, ben S20 kullanırkende S20'yi senin gibi övenler vardı, aynı kafa yapısındasınız.

Artık mesajlarına dayanamadım iş yerinden giriş yaptım, her Note 11 altına S21 önerip duruyorsun. Her yıl Samsung kullanmış biri olarak S20'den sonra daha Samsung yüzüne bakmam. S21 IDE takip ettim kullananlar hala aynı şeylerden şikayetçi. Çıkıp da bana S21 kullanıyorum çok iyi deme, ben S20 kullanırkende S20'yi senin gibi övenler vardı, aynı kafa yapısındasınız.

Her telefon önerisi paylaşımına aynı şeyi yazmış muhtemelen kendisi aldı diye övüyor böyle.

@MetalWave Bir şey bildiğin yok öncelikle. Note 11 Pro Plus önermek telefon bilginin seviyesini gösteriyor.

@andurill Bilmediğin şeyler hakkında beni yargılama. Sizden öğrenecek değilim hangi telefonu önereceğime. Ayrıca iPhone ve Xiaomi kullanıcısıyım.

@MetalWave bir şey bildiğin yok öncelikle. Note 11 Pro Plus önermek telefon bilginin seviyesini gösteriyor.

@andurill bilmediğin şeyler hakkında beni yargılama. Sizden öğrenecek değilim hangi telefonu önereceğime. Ayrıca iPhone ve Xiaomi kullanıcısıyım.

Bildiğim o kadar çok şey var ki Android hakkında gülüp geçemedim yorumuna içim el vermedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı