iPhone 11 vs Redmi Note 11 Pro

kuymak0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şöyle bir durum var, ben şu an Redmi Note 11 Pro telefon kullanıyorum. Boşta bir iPhone 11 var, ona geçmemmi daha mantıklı olur? Yoksa şu an kullandığım telefondan devam etmem mi? Hangisi daha iyi telefondur.
Çok oyun oynamam hatta hiç oynamam, sadece sosyal medya için ve belli başlı temel şeyler için telefon kullanıyorum. İyi sosyaller.

Arkadaşlar şöyle bir durum var, ben şu an Redmi Note 11 Pro telefon kullanıyorum. Boşta bir iPhone 11 var, ona geçmemmi daha mantıklı olur? Yoksa şu an kullandığım telefondan devam etmem mi? Hangisi daha iyi telefondur.
Çok oyun oynamam hatta hiç oynamam, sadece sosyal medya için ve belli başlı temel şeyler için telefon kullanıyorum. İyi sosyaller.

Tabii ki iPhone 11 sorunsuz götürür sadece şarj sorunu yaşarsın.

iPhone 11, Note 11 Pro'ya göre daha iyi bir cihaz ama almamanızı öneririm, çünkü 2 sene sonra ana güncellemeleri almayacak. Kafanızda iPhone alma planınız varsa biraz daha bekleyip minimum 13 almanızı öneririm. Hatta işinizi görüyorsa Note 11 Pro'da kalmanız bütçe bakımından daha iyi olur.

iPhone 11, Note 11 Pro'ya göre daha iyi bir cihaz ama almamanızı öneririm, çünkü 2 sene sonra ana güncellemeleri almayacak. Kafanızda iPhone alma planınız varsa biraz daha bekleyip minimum 13 almanızı öneririm. Hatta işinizi görüyorsa Note 11 Pro'da kalmanız bütçe bakımından daha iyi olur.

Tesla vs TOGG gibi karşılaştırma olmuş.
Kesinlikle geçilir.

Ama para verip geçmenizi önermem.

Para verme gibi bir durum yok. Boşta duruyor, onamı geçsem bundan devammı etsem durumu var sadece.

Yok satın alma gibi bir durum yok. Bu ekonomide zaten 3-5 yıl daha telefon değişmem gibi, telefon boşa düştü (iPhone 11). Bende merak ettim bu 3-5 yılı beni en iyi hangisi çıkartır? iPhone 11 mi Redmi Note 11 promu?

Para verme gibi bir durum yok. Boşta duruyor, onamı geçsem bundan devammı etsem durumu var sadece.

Yok satın alma gibi bir durum yok. Bu ekonomide zaten 3-5 yıl daha telefon değişmem gibi, telefon boşa düştü (iPhone 11). Bende merak ettim bu 3-5 yılı beni en iyi hangisi çıkartır? iPhone 11 mi Redmi Note 11 Pro mu?

iPhone 11 senin kullanımların için bayağı ideal ama 3-5 yıl kullanır mısın bilmem hocam pil sıkıntı çıkarabilir.

iPhone 11 senin kullanımların için bayağı ideal ama 3-5 yıl kullanır mısın bilmem hocam pil sıkıntı çıkarabilir.

Hocam zaten önümüzdeki sene bir pil değişimi yaparım diye düşünüyorum. Zaten benim için önemli olan bu 3-4 seneyi benim için en iyi en performanslı hangisi çıkarır sorusu. Oda iPhone 11 galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı