iPhone 11 vs Redmi Note 13 Pro vs Xiaomi 13T

Bütçe
0

Sybicort

Megapat
Daha fazla  
Annem için yeni bir telefon arayışındayım. Kamera-batarya ve depolama gibi özelliklerin daha ön planda olduğu bir telefon arayışındayım. Başlıkta da belirttiğim gibi bu 3 telefondan birini düşünüyorum. iPhone 2. el diğerleriyse 0 olacak şekilde. Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur sizce?

Hangi işletim sistemiyle rahat ediyorsunuz?
Eğer iOS ise yurt dışı 13 Pro Max alın.
Eğer Android ise mi 13T gerçekten güzel bir cihaz.
Bu bütçelerde Türkiye cihazı iPhone alınmaz 5 yıllık 60 hz ekrana sahip ölmek üzere olan cihazlara 25 bin tl para vermeyin.

(Kaçak) Redmi Note 13 Pro Plus 5G

Bende babama hediye olarak aldım, çok memnun. Aldığımız fiyatta ya 10500₺ olması lazım ya 11500₺
13T modeli Note 13 Pro Plus'a göre daha iyi bir performans vermez mi?

Hangi işletim sistemiyle rahat ediyorsunuz?
Eğer iOS ise yurt dışı 13 Pro Max alın.
Eğer Android ise mi 13T gerçekten güzel bir cihaz.
Bu bütçelerde Türkiye cihazı iPhone alınmaz 5 yıllık 60 hz ekrana sahip ölmek üzere olan cihazlara 25 bin tl para vermeyin.
Yurt dışı cihazlardaki pasaport kaydından dolayı pek düşünmüyorum açıkçası. Ama dediğiniz gibi iPhone diye eski ve 2. el bir cihaza o kadar para vermek bana da pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

Yurt dışı cihazlardaki pasaport kaydından dolayı pek düşünmüyorum açıkçası. Ama dediğiniz gibi iPhone diye eski ve 2. el bir cihaza o kadar para vermek bana da pek mantıklı gelmiyor açıkçası.
Hocam iyi güzel ama Red Mi serisi çok kötü aslında. Çünkü yan sanayi ürünü olduğu belli yani. Kalitesiz. Temiz bir iPhone 11 daha tercih edilesi durur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı