iPhone 11 vs S21FE

NicholaiC

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde iPhone 11 128 GB versiyonu var. Ama nakit paraya ihtiyacım var borsaya girmeyi düşünüyorum ve 2 sene sonra mesleğim de hazır hani zamanı gelince zaten istediğim teli alabilirim. Ama şu an para lazım elimdeki iPhone 11 128i satıp S21 FE telefonunun ikinci eline geçiş yapılır mı? 10k bandında, iPhone 11 ise 17-18ediyor şu an. Onun haricinde başka önerebileceğiniz telefon var mı? Geçtiğime pişman etmeyecek, bataryasıyla ekranıyla gece kamerasıyla iyi olacak? iPhone 11'den de açıkçası memnun değilim bataryası ve ekranından dolayı.

Arkadaşlar elimde iPhone 11 128 GB versiyonu var. Ama nakit paraya ihtiyacım var borsaya girmeyi düşünüyorum ve 2 sene sonra mesleğim de hazır hani zamanı gelince zaten istediğim teli alabilirim. Ama şu an para lazım elimdeki iPhone 11 128i satıp S21 FE telefonunun ikinci eline geçiş yapılır mı? 10k bandında, iPhone 11 ise 17-18ediyor şu an. Onun haricinde başka önerebileceğiniz telefon var mı? Geçtiğime pişman etmeyecek, bataryasıyla ekranıyla gece kamerasıyla iyi olacak? iPhone 11'den de açıkçası memnun değilim bataryası ve ekranından dolayı.

S21 FE batarya kamera ekran olarak 11'e göre seni çok daha mutlu eder.

17-18'e zor satarsın da satıp S21FE e geçebilirsin iPhone 11 seneye güncelleme almayacak (düzeltme 64 gb sandım pardon)

S21 FE batarya kamera ekran olarak 11'e göre seni çok daha mutlu eder.
S21 FE ezdi geçti. iPhone11 bataryasi Nokia'dan daha dandik.

Gerçekten öyle , bataryası inanılmaz kötü günde 2-3 kere sarja takıyorum 85 pil sağlığım var. Yani telefonu aşırı fazla da kullanmama rağmen

iPhone fanboyları damlamadan ben S21FE yazıp kaçayım. Kokularını aldım geliyorlar.
Ben iphone 11 den önce mi 6 kullandım 4 sene falan , hafıza sorun olmazsa muhtemelen 1-2sene daha kullanırdım. Tabi günümüze göre kamerası bataryası yetersiz ama gündüz çekimlerinde yine de fena değildi açıkçası.

17-18'e zor satarsın da satıp S21FE e geçebilirsin iPhone 11 seneye güncelleme almayacak (düzeltme 64 gb sandım pardon)
Eniştem telefoncu , hani kazanç sağlamadan yardımcı olur. O yüzden de uyguna gelir zaten apple peynir ekmek gibi satıyor samsung serisine göre

Arkadaşlar diğer seçenekler de var tabi s10+ vb samsung telefonlar xiaomi falan geçmeyi düşünmüyorum s21 fe yerine başka samsung cihaz önerisi varsa onu da alabilirim ama yıl bakımından falan en mantıklısı s21fe geliyor sizce?

Gerçekten öyle, bataryası inanılmaz kötü günde 2-3 kere sarja takıyorum 85 pil sağlığım var. Yani telefonu aşırı fazla da kullanmama rağmen.

Ben iPhone 11'den önce mi 6 kullandım 4 sene falan, hafıza sorun olmazsa muhtemelen 1-2sene daha kullanırdım. Tabii günümüze göre kamerası bataryası yetersiz ama gündüz çekimlerinde yine de fena değildi açıkçası.

Eniştem telefoncu, hani kazanç sağlamadan yardımcı olur. O yüzden de uyguna gelir zaten Apple peynir ekmek gibi satıyor Samsung serisine göre.

Arkadaşlar diğer seçenekler de var tabii S10+ vb Samsung telefonlar Xiaomi falan geçmeyi düşünmüyorum S21 FE yerine başka Samsung cihaz önerisi varsa onu da alabilirim ama yıl bakımından falan en mantıklısı S21FE geliyor sizce?

Snapdragon var al geç hocam ne düşünüyorsun hala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı