iPhone 11 vs S23

Arkadaşlar. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım ve çok fazla bir merakım var IPhone'a. iPhone 11 almayı düşünüyorum ya da 2. el SE 3. nesil falan bakıyorum. Yani bunlara 25K'ya yakın para vermek yerine S23 alsam ne kadar iyi yapmış olurum? S23, iPhone 14 ile kıyaslanıyor ama bana göre sanki Android'in arayüzü çok eski ve güzel durmuyor. Ama IPhone'da cok fazla secenek var ve cok daha havalı güzel gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?

5 dakika hava atacağım diye 20k feda etmeye değmez direk S23 al.

Arkadaşlar. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım ve çok fazla bir merakım var IPhone'a. iPhone 11 almayı düşünüyorum ya da 2. el SE 3. nesil falan bakıyorum. Yani bunlara 25K'ya yakın para vermek yerine S23 alsam ne kadar iyi yapmış olurum? S23, iPhone 14 ile kıyaslanıyor ama bana göre sanki Android'in arayüzü çok eski ve güzel durmuyor. Ama IPhone'da cok fazla secenek var ve cok daha havalı güzel gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?

S23 alın akarsınız. IPhone'da yapılamayan şeyleri bile kolayca yaparsınız, kol takıp istediğiniz oyunu da oynarsınız. Ayrıca uygulamalara daha uzun süre erişirsiniz.

8 senedir iPhone kullanan biri olarak iPhone 11'den model küçültmem gerekti, 7'ye geçtim. Hiç de pişman değilim. Attan inip eşeğe binmenin anlamı yoktu. iPhone öneririm. Temiz bir ikinci el bulursan iyi olur. Şu piyasada sıfırının parasına değmez.

S23 ezici bir performans sağlıyorken, sırf arayüz ve marka için iPhone 11 almak mantıksızdır.

Tabii ki de S23 iohone alacaksan minimum 13 öneririm 13 altı kurtarmıyor.

Arkadaşlar. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım ve çok fazla bir merakım var IPhone'a. İphone 11 almayı düşünüyorum ya da 2. el SE 3. nesil falan bakıyorum. Yani bunlara 25K'ya yakın para vermek yerine S23 alsam ne kadar iyi yapmış olurum? S23, iPhone 14 ile kıyaslanıyor ama bana göre sanki Android'in arayüzü çok eski ve güzel durmuyor. Ama iPhone'da cok fazla secenek var ve cok daha havalı güzel gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?
Ben de yıllarca Android kullandım geçen sene iPhone 13 aldım. Ben bile S23'e mi geçsem diye ikilemdeyim. Gerçekten geçici bir heves. Paranı harcadığınla kalıyorsun. iPhone 11 seneye güncelleme almayacak büyük ihtimalle. Çok eski bir cihaz olarak kalıyor S23'e kıyasla. Ben hiçbir tereddüt olmadan S23 almanı tavsiye ederim.

S23+ öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı