iPhone 11 mi Samsung A34 mü tercih ederdiniz?
Telefonda renkler, çözünürlük kalitesi telefonu zevkli kullanmam için benim için en gerekli şeydir.
O zaman A34 daha iyi ama eğer iPhone 11 fiyatında bir ürün arıyorsanız. S21-S22 önerilebilir.Telefonda renkler, çözünürlük kalitesi telefonu zevkli kullanmam için benim için en gerekli şeydir.
Telefonu sadece ekranı ile kötüleyebiliyorlar ve bunu yaparken de abartiyorlar.iPhone 11'in ekranı o kadar da kötü değil, renkler vs. Gayet iyi.
Gerçekten kaliteli renk ve görüntü sunan bir telefon benim tercihimdir, ortalamada bir görüntü ve renk kalitesi sunan telefonları da sevmem kalitesi yüksek olmalı.
Devasa fark göremeyeceksiniz ama S21'e bir göz atın derim. O kadar para vermem derseniz S21 FE.Gerçekten kaliteli renk ve görüntü sunan bir telefon benim tercihimdir, ortalamada bir görüntü ve renk kalitesi sunan telefonları da sevmem kalitesi yüksek olmalı.
Kardeşim o zaman niye iPhone 11 sordun ben anlamadım.9000 tl, zorlanmış hali Max 10000
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.