iPhone 11 vs Samsung S10 Plus

iPhone11 almanızı öneririm bu 2 telefon arasında kaldıysanız eğer. iPhone gerek yazılım, gerek pil olarak cidden kendini çok geliştirdi ve arayüzde ki hafiflik RAM kullanımı cidden muazzam şu anda A71 kullanıcı olarak 8 GB RAM olmasaydı kesinlikle iPhone kullanmaya başlardım bende.

Kamera ve donanım daha mı iyi? Arkadaşım eğer bir şeyde fanboyluk yapacaksanız yazmayın. Kimseye yalan yanlış bir şey söylemene gerek yok. Sırf iPhone alamıyorsun ya da sevmiyorsun diye karalamana da gerek yok. Bu nasıl iştir?

Donanım ve kamera olarak S10 nasıl iPhone 11'den daha iyi olabilir?

iPhone 11, S10'u havaya atar, yere düşene kadar da 38 kere tokatlar. Bu iki telefon arasında fiyat farkı olsaydı bir şey diyemezdim. Ama bu iki arasındaki fiyat farkı yok neredeyse. Android ile iOS aynı fiyat bandında yan yana gelemez!
fanboyluk yapmışsınız demişsiniz ama fanboyluk yapan sizsiniz şuanda kamera konusunda ikiside ciddi anlamda birbirleriyle kapışıyor benim genel olarak gözlemlerim selfie olarak çekilirken iphone 11 daha iyi manzara veya hareketli fotoğraflar için (anlık yakalanması gerek şeylerde) kesinllikle s10 plus daha iyi ama s10 plusta kesinlikle selife konusunda kötü değil ve iphone da sanki bir filtre varmışcasına renkleri olduğundan doygun gösteriyor evet canlılığını artırıyor ama belli bir süre sonra bu benim gözüme batıyor ve oyun konusuna gelirsekde ikiside mobil olarak en çok bilinen oyun yani pubg içinde 60 fps alıyolar oyun konusunda iphone 11 bir tık daha önde olabilir çünki s10 plus ın işlemcisi exyons gibi birşey (ismini tam bilmiyorum) ama bu cihazın snapdragon hali var ve o da bu durumu eşitliyor ikiside sabit veriyor yani kısacası bu cihazlar kesinlikle kafa kafaya denk gidiyorlar şuanki cihazım samsung felan değil sadece inceleme videoları ve kullanıcı yorumlarına bakarak söylüyorumki imaj gibi absürt birşey için kendinizi kandırıp kesinlikle iphone 11 alabilirsiniz (konuya biraz geç katılmış olabilir 😅)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı