Hiç mantıklı değil. En ucuz nerede bulursanız oradan alın. Tabi bilindik yerlerdenÇentiği ıps ekran olması ve görüntü kalitesinden dolayı kafam karışıyor açıkçasıPeki 7.300 e mağazadan almak ile internetten almak arasında ne gibi bir fark var. Fazladan 500 Tl vermek mantıklı mı herhangi bir sıkıntı ya da garanti durumunda ne gibi şeyler beni bekler?
Hepsiburada şuan Türkiye'de tek resmi apple satış anlaşması olan firma. Yani diğer firmalar da apple'dan alıyor ama Hepsiburada kaliteli bir firma ve zaten bir sorun olunca olay apple servislerine kaldığı için alabiliyorsanız internetten (tavsiyem ve en uygun fiyatı olan yer hepsiburada. Özellikle satıcısına dikkat et Hepsiburada olsun) almanız daha mantıklı. Mağazayla arasında ne eksiklik var ne de fark var. Mağazada çalışan var dükkan kirası vs. bir sürü şey olunca fiyat artıyor tabi. Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünler eğer ürünün markasına güveniyorsan alınacak ürünlerdir. Olay markada bitiyor yani. Dandik bir marka alacak olsaydın servis süründürürdü seni. Mağazadan 64gb alabiliyorken internete mağaza'nın 64 gb fiyatına çok yakın bir fiyata 128 gb alabilirsin mesela. Stoklar daha hızlı tükeniyor Hepsiburada da haberin olsun.Çentiği ıps ekran olması ve görüntü kalitesinden dolayı kafam karışıyor açıkçasıPeki 7.300 e mağazadan almak ile internetten almak arasında ne gibi bir fark var. Fazladan 500 Tl vermek mantıklı mı herhangi bir sıkıntı ya da garanti durumunda ne gibi şeyler beni bekler?
Teşekkür ederim bilgi için dediğiniz gibi 64 gb yerine 128 olan internetten alınabilir mağazadan alınacak olan bütçe ile.Hepsiburada şuan Türkiye'de tek resmi apple satış anlaşması olan firma. Yani diğer firmalar da apple'dan alıyor ama Hepsiburada kaliteli bir firma ve zaten bir sorun olunca olay apple servislerine kaldığı için alabiliyorsanız internetten (tavsiyem ve en uygun fiyatı olan yer hepsiburada. Özellikle satıcısına dikkat et Hepsiburada olsun) almanız daha mantıklı. Mağazayla arasında ne eksiklik var ne de fark var. Mağazada çalışan var dükkan kirası vs. bir sürü şey olunca fiyat artıyor tabi. Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünler eğer ürünün markasına güveniyorsan alınacak ürünlerdir. Olay markada bitiyor yani. Dandik bir marka alacak olsaydın servis süründürürdü seni. Mağazadan 64gb alabiliyorken internete mağaza'nın 64 gb fiyatına çok yakın bir fiyata 128 gb alabilirsin mesela. Stoklar daha hızlı tükeniyor Hepsiburada da haberin olsun.
İki cihazın ekran boyutu aynı ve S10 daha hafif bir cihaz. Küçük ve kullanışsız demeden önce cihazlar hakkında bilgi edin.İphone 11, S10 çok küçük ve kullanışsız.
Bence pil, hız ve kullanışlılık için iPhone 11. Ayrıca piyasa dedikleri şeye artık ben de bakıyorum mecburen fiyatlar bu kadar artınca. iPhone 11'in piyasası daha yüksek olacak yani sonuçta S10 son güncellemesini alacak ve kullanan adam ya satacak ya da 2 sene sonra satacak ve çok değer kaybedecek. iPhone 11 4 sene daha güncelleme alacak, kamera 2 tane olduğu için ve gerçekten kaliteli oldukları için bence Samsung'ta 10 tane de kamera olsa iPhone her türlü önüne geçer. Burada Android'in daha özgür yapısı ya da IOS'un stabil ama daha kapalı yapısı arasında seçim yapmalısınız. Ben olsam iPhone 11 alırdım. Şu an 64 GB olanı Hepsiburada'da 6800'e resmi satıcıyla satılıyor. Samsung'u alıp son güncellemeyi almak bence can sıkıcı. Bem 2.5 sene önce orta sınıf telefon alacağıma 2 sene önce çıkan amiral gemisi diye Samsung Note 5 aldım ve aldığım da Android 7 varken hala aynı işletim sistemi var. Şu an iPhone 6S almış olsaydım (tamam fiyat farkı fazlaydı ama şu an son güncellemesini tamamlamayı bekliyor 2020 Eylül'e kadar alacak yani) hala güncelleme alacak olurdum ve ömrü hala devam ederdi. Şöyle de örnek vereyim, AirPods 2 aldım Anroid'de çalışıyor diye. Geçen haftalarda yeni Firmware güncellemesi alınca sesi %30 kayıp yaşadı. Yazılımsal olduğundan güncel sistem kullanmak ve stabil olarak kullanmak artık önceliğim. Yeni telefon almayı düşüyorum 2020 sonuna doğru veya iPhone 11 ya da yenisi gelirse yine aynı fiyatlara onu alırım. iPhone 11'in ekranı da bence yeterlidir. Ben Note 5'i Full HD'den HD çözünürlüğe çektim cihaz biraz daha aksın ve batarya biraz daha uzun gitsin diye. Note 720p bana yeterken iPhone 11 800P-900p arası çözünürlükte aslında (1280x720 olunca son rakam 720 çözünürlük oluyor yani iPhone 11'de 800 küsur bir rakam yazdığından tam 720p denemez) ve pikselleri sayılsa zaten böyle premium bir marka için rezalet durum olurdu. He Pro modelleri ayrı bir şekilde çok iyi ekranları var tabii hatta S10'un ekranı ve hatta Note 5'in ekranı da belki bir tık iyidir iPhone 11'den. AMOLED'i seviyorsanız ne kullansanız boş gelir. Ben seviyorum AMOLED ekranı ama normal IPS ekran kullansam da fark etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.