iPhone 11 vs Samsung S22 vs Mi 13 Lite

iphone 11 işlemci ,kamera ve işletim sistemi performansı olarak bence daha iyi fakat burada ekran konusunda Samsung'dan ikiside geride kalıyor, 3'üde gündelik hayatta üzmez

iphone 11 işlemci ,kamera ve işletim sistemi performansı olarak bence daha iyi fakat burada ekran konusunda Samsung'dan ikiside geride kalıyor 3'üde gündelik hayatta üzmez
Hocam işlemci ve kamera olarak yine iyi değil. İyi forumlar.

Samsung bile sizin kadar S22'yi savunmadı. Gerçekten pes.

Samsung bile sizin kadar S22'yi savunmadı. Gerçekten pes.
Konuya yazdığım bütün mesajları S22'ye yormanız komik. Çünkü S22'yi övdüğüm yok, sizin bilmeden gömmeye çalıştığınız şeyleri düzeltiyorum sürekli. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyeceğim de sizin gibi Apple fanboyları için böyle bir şey mümkün değil. Yakında 15 Pro çıkıyor, Gürcistan'a gitmeyi unutma

Hocam 8 Gen 2 mükemmel bir işlemcidir. Ve telefon da çok iyi. Hiçbir açıdan üzmeyecektir. Ben kefilim öyle söyleyeyim.
Ama iste 8 gen 2 işlemci olan telefonlar da pahali hocam be suan tek 2 telefonu arasinda kaldim karar verirsem hemen alicam samsung s22 plus ve apple 12 mini

14 Pro'yu Apple garantili aldım. 15 Pro'yu da Apple garantili almayı düşünüyorum. Fanboy arıyorsan önce aynaya sonra da utanmadan sıkılmadan S22 avukatlığını yapanlara bak.

Ama iste 8 gen 2 işlemci olan telefonlar da pahali hocam be şu an tek 2 telefonu arasında kaldım. Karar verirsem hemen alacağım Samsung S22 Plus ve Apple 12 mini.

iPhone 12 mini almanı tavsiye ederim. Daha önce defalarca yazdım. Üç işlemciden uzak dur. 1-Exynos 990 2-888 3- 8 gen 1.

S22 Plus parasına S23 var, S23 daha mantıklı.
Ben de onu önerecektim. Ama kafamda 2 değişik soru var. S22+ istiyorsa büyük ekran istiyodur. Ama büyük ekran istiyorsa neden 12 Mini ile arasında kalıyor? Ben de seçeneklerinden birini önerdim.

Ben de onu önerecektim. Ama kafamda 2 değişik soru var. S22+ istiyorsa büyük ekran istiyodur. Ama büyük ekran istiyorsa neden 12 Mini ile arasında kalıyor? Ben de seçeneklerinden birini önerdim.
12 Mini'yi iPhone olduğu için, S22+'ı da büyük batarya ve büyük ekran için istiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…