iPhone 11 vs Samsung S22 vs Mi 13 Lite

S22 alsın diye bir mesajım yok, S23 önerisinde bulundum.

Okumadan yazma bence, kapiş? 😂

Yazdıklarımı iyi okursan benim de S23 almasına itiraz etmediğimi anlarsın.😃😃S23, S21 FE gibi sorunsuz cihazlar alacaksa alsın. Benim itirazım S22 önerilmesine ve bu sorunlu cihazın avukatlığının yapılmasına.

Bende S23 almasına bir şey demiyorum. S23, S21 FE gibi sorunsuz cihazlar alacaksa alsın. Benim itirazım S22 önerilmesine ve bu sorunlu cihazın avukatlığının yapılmasına.😃😃

Ben S22 öneren birisini savunmam ve önermem, ama yıl olmuş 2023 hatta 2023 yılını yarıldık ve ufacık eski bir cihaza para vermesi saçma.

iPhone 11 modeline çöp dediğim için ayrıca mesaja beğenmedim vermişsin.

Güncel iPhone cihazlar öyle kolay erişilen şeyler değil ve eski teknoloji bir iPhone modelini insanlara önermem, gitsinler güncel güzel bir Android alsınlar.

Telefon dünyası sadece iPhone ve Samsung üzerine kurulu değil, birçok marka ve model var, bunların arasından kullanıcı kendi ihtiyaçlarına ve önceliklerine göre bir model illaki bulur.

Yazdıklarımı iyi okursan benim de S23 almasına itiraz etmediğimi anlarsın.😃😃S23, S21 FE gibi sorunsuz cihazlar alacaksa alsın. Benim itirazım S22 önerilmesine ve bu sorunlu cihazın avukatlığının yapılmasına.

Ben S23 almasına itiraz ettin diye bir şey demiyorum sana, bunu nerede gördüysen bana bir SS at.

Ben S22 öneren birisini savunmam ve önermem, ama yıl olmuş 2023 hatta 2023 yılını yarıldık ve ufacık eski bir cihaza para vermesi saçma.

iPhone 11 modeline çöp dediğim için ayrıca mesaja beğenmedim vermişsin.

Güncel iPhone cihazlar öyle kolay erişilen şeyler değil ve eski teknoloji bir iPhone modelini insanlara önermem, gitsinler güncel güzel bir Android alsınlar.

Telefon dünyası sadece iPhone ve Samsung üzerine kurulu değil, birçok marka ve model var, bunların arasından kullanıcı kendi ihtiyaçlarına ve önceliklerine göre bir model illaki bulur.

Ben S23 almasına itiraz ettin diye bir şey demiyorum sana, bunu nerede gördüysen bana bir SS at.

Dünyada 60 milyon insanın satın aldığı, ve hala talep gören bir cihaza çöp demeni doğru bulmadığım için beğenmedim. Şunu dersin saygı duyarım.”11 4 yaşına girecek 20k TL bu cihaza verilmemeli” bunu desen saygı duyardım. Yok çöp yok leş. Kusura bakmada bu ancak Apple nefretine sahip Samsung fanboylarının yapacağı yorumdur. Gerçekçi bakan insan böyle yorum yapmaz. Kaldı ki bu forumda Xiaomi'de önerdim Realme de önerdim. Sadece Samsung'ya da iPhone önermiyorum. Yazdığım mesajlara baktığında görürsün.

Dünyada 60 milyon insanın satın aldığı, ve hala talep gören bir cihaza çöp demeni doğru bulmadığım için beğenmedim. Şunu dersin saygı duyarım.”11 4 yaşına girecek 20k TL bu cihaza verilmemeli” bunu desen saygı duyardım. Yok çöp yok leş. Kusura bakmada bu ancak Apple nefretine sahip Samsung fanboylarının yapacağı yorumdur. Gerçekçi bakan insan böyle yorum yapmaz.

4 yaşında ve 20k bir cihazın çöp olması için yeterli bir sebep, senin saygı duyup ya da duymaman beni bağlamaz.

Apple nefretine sahip degilim, yurtdışındaki insanlar gayet normal fiyatlara alıp kullanabiliyor ama biz eski çöp bir teknolojiye 20k para vermek zorundayız.

Bir cihaza ufacık diye eleştiri yapılır mı bilemedim. Eski dediğin cihaz günümüzdeki çoğu yeni cihaza kök söktürecek güçte. 0 fiyatını haketmeyen cihazlar var. Orası doğru.

iPhone cihazların uzun ömürlü olmasının kanıtı iPhone 6s gibi cihazdan bakılabilir.
Ben örnek verecek olursam XS kullanıyorum. Batarya dışında bir problemim yok. O da %80 sağlık olduğu halde.

S22'nin bataryasına laf edip 12 Mini öneren insanı ciddiye alanları gördüm. Arkadaşlar biz 9 sayfa boyunca tartıştık ve arkadaş en sonunda ilkokul seviyesinde bir kanıt gösterdi. Anlayacağınız iPhone'dan başka telefon bilmeyen insana siz bir şey öğretemezsiniz. 60Hz IPS ekranıyla mutlu mutlu yaşıyorlar zaten. Siz onları boş verin. Biz teknolojinin sunduklarıyla önerilerimizi verelim.

Hocam ben zaten ne alacagimi bilsem neden burda 9 sayfa tartişayim ki ben orda şimdi bunu alsam daha mantikli mi olur demeye çalıştım saygilar 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı