12 mini nedir yagerçi bir fanboydan mantıklı bir öneri beklememek lazım.
S22 gibi ısınan bir çöpe para vereceğine 12 mini alması daha mantıklı.
12 mini nedir yagerçi bir fanboydan mantıklı bir öneri beklememek lazım.
S22 gibi ısınan bir çöpe para vereceğine 12 mini alması daha mantıklı.fanboy arıyorsan aynaya bak.
![]()
S22 alsın diye bir mesajım yok, S23 önerisinde bulundum.
Okumadan yazma bence, kapiş?![]()
Bende S23 almasına bir şey demiyorum. S23, S21 FE gibi sorunsuz cihazlar alacaksa alsın. Benim itirazım S22 önerilmesine ve bu sorunlu cihazın avukatlığının yapılmasına.![]()
Yazdıklarımı iyi okursan benim de S23 almasına itiraz etmediğimi anlarsın.S23, S21 FE gibi sorunsuz cihazlar alacaksa alsın. Benim itirazım S22 önerilmesine ve bu sorunlu cihazın avukatlığının yapılmasına.
Ben S22 öneren birisini savunmam ve önermem, ama yıl olmuş 2023 hatta 2023 yılını yarıldık ve ufacık eski bir cihaza para vermesi saçma.
iPhone 11 modeline çöp dediğim için ayrıca mesaja beğenmedim vermişsin.
Güncel iPhone cihazlar öyle kolay erişilen şeyler değil ve eski teknoloji bir iPhone modelini insanlara önermem, gitsinler güncel güzel bir Android alsınlar.
Telefon dünyası sadece iPhone ve Samsung üzerine kurulu değil, birçok marka ve model var, bunların arasından kullanıcı kendi ihtiyaçlarına ve önceliklerine göre bir model illaki bulur.
Ben S23 almasına itiraz ettin diye bir şey demiyorum sana, bunu nerede gördüysen bana bir SS at.
Dünyada 60 milyon insanın satın aldığı, ve hala talep gören bir cihaza çöp demeni doğru bulmadığım için beğenmedim. Şunu dersin saygı duyarım.”11 4 yaşına girecek 20k TL bu cihaza verilmemeli” bunu desen saygı duyardım. Yok çöp yok leş. Kusura bakmada bu ancak Apple nefretine sahip Samsung fanboylarının yapacağı yorumdur. Gerçekçi bakan insan böyle yorum yapmaz.
Bir cihaza ufacık diye eleştiri yapılır mı bilemedim. Eski dediğin cihaz günümüzdeki çoğu yeni cihaza kök söktürecek güçte. 0 fiyatını haketmeyen cihazlar var. Orası doğru.Ben S22 öneren birisini savunmam ve önermem, ama yıl olmuş 2023 hatta 2023 yılını yarıldık ve ufacık eski bir cihaza para vermesi saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.