iPhone 11 vs Samsung S24 FE

Çok incelemedim fakat sadece kameraları açıp birkaç deneme yaptım fotoğraf ve video kısmında ve bu kısımda açık ara iPhone önde gibi geldi tabii bu şahsi fikrimdir.

Apple daha doğal, Samsung daha kontrastlı ve işlenmiş çekiyor. Acaba Samsung'un çekme biçimi mi sizi rahatsız etti? Çünkü aynı Apple'nin dümdüz doğal çekmesinden rahatsız olanlar olduğu gibi Samsung'un bu şekilde çekmesini de sevmeyen var. Ancak S24 FE çok daha iyi aslına bakarsak.

Vallahi o kadar örnekten sonra bunda mı ikna oldun diyebilirsiniz ama evet bu olay beni ikna etti :D
Sırf OLED için 11 yerine XS veya 12 alıyor insanlar. Birde S24 FE'nin paneli okadar üst düzey değil, siz düşünün daha dolu dolu paneller nasıldır.

Hayırlı olsun.

S24 FE her yanıyla daha iyi bir cihaz, üstelik iPhone 11'in güncelleme desteği bitme üzere, 2025'te 11 almak mantıksız olur.

Apple daha doğal, Samsung daha kontrastlı ve işlenmiş çekiyor. Acaba Samsung'un çekme biçimi mi sizi rahatsız etti? Çünkü aynı Apple'nin dümdüz doğal çekmesinden rahatsız olanlar olduğu gibi Samsung'un bu şekilde çekmesini de sevmeyen var. Ancak S24 FE çok daha iyi aslına bakarsak.

Muhtemelen bende öyle düşünüyorum, Samsung Apple'a göre daha renklerle oynanmış gibi hisettirdi.

Sırf OLED için 11 yerine XS veya 12 alıyor insanlar. Bir de S24 FE'nin paneli o kadar üst düzey değil, siz düşünün daha dolu dolu paneller nasıldır.

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam sağ olun, panelin kaletisin anlayacak kadar bilgili değilim tabii ama genelde telefon ile bir şeyler izlediğim için ekran Hz ve paneli ne kadar iyise o kadar işime gelir.

Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum iPhone 11'den S24'e geçtim FE modeline memnunum bir problem yok bazı konularda IOS'un eksikliklerini anlıyorsun ancak Android'in özgürlüğü ekranın akıcılığı sistemin akıcılığı bataryanın iOSa göre daha iyi gitmesi bence güzel bir cihaz herhangi bir problem yaşamıyorum sanki şarjı biraz hızlı bitiyor gibime geliyor ama ben %30'larda takıp %80'de alıyorum yani günlük kullanımım %50 falan oluyor 8 saat içerisinde.

Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum iPhone 11'den S24'e geçtim FE modeline memnunum bir problem yok bazı konularda IOS'un eksikliklerini anlıyorsun ancak Android'in özgürlüğü ekranın akıcılığı sistemin akıcılığı bataryanın iOSa göre daha iyi gitmesi bence güzel bir cihaz herhangi bir problem yaşamıyorum sanki şarjı biraz hızlı bitiyor gibime geliyor ama ben %30'larda takıp %80'de alıyorum yani günlük kullanımım %50 falan oluyor 8 saat içerisinde.

Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum bende. Şarjı benim için çok iyi gidiyor. Evet bende Apple'dan alıştığım özellikleri arıyorum. Hafta sonu tatile gideceğim orada kamera deneyeceğim daha tam anlamıyla denemedim. Ekranı ve özellikle de parlaklığı beni çok tatmin etti.

Başlıkta da yazdığı gibi arkadaşlar, uzun zamandır iPhone 11 kullanıyorum açıkçası da hiçbir problemim yok. Tek problem şarjı hızlı bitiyor onun dışında kasma donma kapanma vs. bir problem yaşamadım. Telefonda oyun oynayan birisi değilim sosyal medyada takılırım bir de arada fotoğraf video çekip sosyal medyada paylaşırım. Abim şirket hattını takmak için S24FE aldı ve sadece konuşma yapıyor "İstiyorsan değiştirelim sıkıntı yok." diyor bana. Ne Apple ne de Samsung ürünlerim var harici, sadece arkadaşlarım Apple kullandığı için AirDrop tarzı artı özellikleri oluyordu benim için. Sizce bu söylediklerime karşılık ne yapmam mantıklı? Siz ne yapardınız?
S24FE kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı