Ekranı OLED olmaması büyük eksiklik fakat Samsung Galaxy S9 Plus gibi bir telefondan Eylül ayında İphone 11'e geçmiş biri olarak söylüyorum, ilk başta ekranı yadırgasam da telefonda Netflix vs izlemediğim için bir süre sonra alışıyorsunuz. İphone 11 bile şuan 2 nesil eski bir telefon, bu bile bir sorunken 3 nesil önceki telefonu almak, hele hele ikinci el almak. Hiç mantıklı değil. İphone 11 çok daha mantıklı olacaktır. Yukarıda ki arkadaş "teknolojiden anlamayan" gibi bir terim kullanmış. İnsanlar babasının hayrına almıyor bu telefonu. İOS ekosisteminde ki en uygun ve fiyat performans telefon şuan İphone 11. Eylül ayında 128 GB modelini Amazon üzerinden 7200 TL'ye aldım. Dediğim gibi, o fiyata İOS ekosisteminde alternatif yoktu. En yakın İphone 12 mini vardı, evet ekranı daha iyi ama ekran daha küçük. S9+'dan geçen biri olarak o ekran bana çok küçük gelir diye tercih etmedim. Sizin yerinizde olsam XS almayı aklımın ucundan bile geçirmezdim.
İlla İOS olsun demiyorsanız Android tarafında daha mantıklı modeller var. İOS istiyorsanız İphone 11 dışında başka alternatif göremiyorum. İkinci el XS, sıfır İphone 11. Tabi ki sıfır İphone 11 tercih edilir.