İnceleme iPhone 11

Hocam 2018 Yılında almış olduğum Samsung'un amiral gemisi olan o zamanlar da S8+ örnek vereyim.

Cihaz şu anda çok fazla kasıyor, ısınıyor. Telefon çalığı zaman kilitleniyor ve donuyor. Yani hiçbir Android cihaz iPhone gibi uzun ömürlü olamaz. Elimde olan iPhone 7 6 Yıldır hiçbir kastığını falan görmedim. Ve birkaç ay önce de güncelleme almayı bıraktı cihaz. Yani 6 Yıl güncelleme aldı ve kasmadan donmadan aldı güncellemeyi.

Apple cihazlarına çok önem veriyor. Yıllarca güncelleme desteği sunarak bence en iyisini yapıyor. Ve yeni güncellemeyi de modellere aynı anda getiriyor. Önce şu modele, ondan sonra da o modele falan getiririz olayı yok yani. Aynı anda hepsi güncellemeyi almış oluyor.

Biraz da Note 8+ Hakkında konuşalım. Onu da 4 Yıl önce almıştım. Ve geçenler de bozuldu. Şarja takınca tamamen kilitleniyordu. Önceden kasıyordu, ondan sonra da donmalara başladı ve şimdi tamamen gitti cihaz.

Yani demek istediğim hiçbir Android cihaz iPhone cihazlar gibi uzun ömürlü olamaz. Yıllar geçtiğinde hemen kasar, donar. Bir sürü de örnekleri var hatta.

Tabii bende giriş seviyesi ile iPhone modellerini karşılaştırmıyorum. Karşılaştırmam da hata olur. Ama sonuç böyle. iPhone çoğu konu da Android'in çok çok üstünde.

Dediğiniz Samsung cihazlar bir arıza sebepli bu şekilde hocam. Ben de S7 kullanıyorum hâlâ sorunsuz kardeşim kullanıyor şu an. Amiral gemisi Samsung'lar da iPhone kadar kullanım ömrüne sahip.

Apple olmasıyla da asla alakası yok. Cihaz çok hızlı. Ve Android gibi de birkaç yıla yavaşlamıyor.

Apple bilerek telefonu yavaşlattığını kabul etmişti sebebi ise telefonun daha uzun kullanılmasını sağlamakmış(inandırıcı gelmiyor). Max 2-3 sene sonra IPhone'nun yavaşladığını bazı kaynaklar söylüyor.

Annem iPhone 8 kullanıyor. Cihaz performans ve stabilite olarak gayet iyi. Geçmiş dönemde bu vardı ama açılan davalardan sonra Apple artık cihaz yavaşlatmıyor.

Yavaşlatsa bile Android gibi asla değil. Her şey de orta da.

Güzel inceleme.
Kaç TL'ye aldınız?
Teşekkür ederim hocam. 13.000 Liraya aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…