iPhone 11'de iOS 18 güncellemesi ardından kasmalar

Eren karaca3425

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 11 cihazımda iOS 17 kullanırken herhangi bir kasma donma yaşanmazken iOS 18'e geçince hafiften kasmalar başladı 18.1 ile bu problem düzelir mi?
Sizlerde böyle problem yaşandı mı?

Hızlı uygulama geçişlerinde takılmalar oluyor ve sanki klavyede takılıyor pil sağlığım %73 bundan olabilir mi acaba ama iOS 17'de yaşamıyordum bunları.

Telefonun bataryası vefat etmiş. Pil sağlığı %80 altında ise performans kısar. iPhone 12 kullanıyorum 17.3 ile geldi hala aynı sürümdeyim iOS 17 downgrade yapın bataryayı degiştirin.

İphone 11'imi ios 18'e güncelledim ne kasma ne de bir problem oldu hatta ios 17'de olan bazı sorunlar da düzeldi. Bazı insanlar problemler yaşadığını söylüyor ama ios ile mi alakalı acaba telefonlarıyla mı alakalı anlamıyorum.
Pil sağlığım %87 bu arada hiç pil değişimi yapmadım telefon 4 yıllık.

Telefonun bataryası vefat etmiş. Pil sağlığı %80 altında ise performans kısar. iPhone 12 kullanıyorum 17.3 ile geldi hala aynı sürümdeyim iOS 17 downgrade yapın bataryayı degiştirin.

Pil değişsem sorun düzelir mi pil değişincede aynı sorunu yaşayacaksam neden değişeyimki bir günü çıkarıyor pilim zaten en kötü aynı pilde iOS 17'de devam ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı