iPhone 11'den 12 miniye geçiş deneyimim

Herkese iyi sosyaller öncelikle. Yaklaşık 1 senedir iPhone 11 kullanıyordum ufak tefek internet arızaları ve kötü ekranı sebebiyle iPhone 12 Mini'ye geçiş yaptım. Mini model cihazlara geçecek olan arkadaşlara deneyimlerimi anlatmak istiyorum.

1-) 11'den 12 miniye geçince ekran çok mu küçük geldi?
Cevap: Kesinlike hayır. Tabii bu benim şahsi fikrim. Hatta küçük boyutlardaki cihazların ne kadar ergonomik ve kullanışlı olduğunu anladım.

2-) 12 mininin şarjı 11'den daha mı az gidiyor?
Cevap: Ben bir fark hissedemedim. 12 miniyi 2. el aldım ve pil sağlığı %85 iPhone 11'in ise %84 seviyesindeydi. Oyun oynamıyorum çoğunlukla sosyal medya kullanıyorum ortalama 5.30 saat ekran süresi alıyorum. iPhone 11 de ise bu süre ortalama 6 saat civarındaydı. Ama IPS HD+ ekrandan amoles Full HD+ ekrana geçince aradaki yarım saat dert olmuyor

3-) Küçük ekrandan dolayı klavyede yazma sorunları oluyor mu?

Cevap: Ellerim ortalamadan 1 tık büyük. Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım ve yaşıyacağınızı da pek düşünmüyorum. Ama dediğim gibi cihazı denemek en önemlisi.

Dostlar okuduğunuz için teşekkür ederim iPhone 11 veya iPhone 12 mini ile alakalı sorularınız var ise elimden geldiğince cevaplarım herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de iPhone 11 kullanıcısıyım. Yaklaşık 4-5 ay önce satın aldım telefonu. Alırken 12 Mini'de aklım kalarak almıştım. Sizce şu an 11'i satıp ikinci el 12 mini almak mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 12 mini 256 gb kullanıcısıyım yaza girmeden önce almıştım . 11 den tabi kide işlemci olarak daha iyi fakat büyük ekran seviyorsanız almayın hele çok aktif kullanıyorsanız üzer ben ufak telefon sevdiğim için aldım çünkü sürekli hareketli biriyim büyük telefon genelde hep düşüyor ve hareket halinde telefon kullan biriyim onun dışında 11 almışsınız 12 ye geçmek çok mantıksız 13 ve üstüne geçmeniz daha mantıklıdır .

Gayet güzel yazı elinize sağlık

Benim için de bir telefonun boyutu maksimum 12mini boyutunda olmalı aslında. Çok ideal bir boyut. Keşke yeni modellerin de mini sürümleri çıksa da onları alma imkanımız olsa.

Ben de iPhone 11 kullanıcısıyım. Yaklaşık 4-5 ay önce satın aldım telefonu. Alırken 12 Mini'de aklım kalarak almıştım. Sizce şu an 11'i satıp ikinci el 12 mini almak mantıklı olur mu?

Ben iPhone 11'i 14.000 TL'ye satıp 128 GB 3 ay garantili 12 miniyi 20.000TL'ye aldım bütçeniz elverişli ise tavsiye ederim.

Benim için de bir telefonun boyutu maksimum 12mini boyutunda olmalı aslında. Çok ideal bir boyut. Keşke yeni modellerin de mini sürümleri çıksa da onları alma imkanımız olsa.

Keşke hocam yeni telefonlar tablet gibi cepte bile taşınamaz oldu.

13 mini kullanıcısı olarak size kesinlikle katılıyorum. Çoğu kişi ekranı küçük olduğu için uzak dursa da 1 hafta kullansalar büyük telefonları bir daha sevemeyeceklerini düşünüyorum. Küçük ekran, yüksek işlem gücü, güncel ve güzel bir kamera ile memnun olmadığım tek nokta pil ömrü.

Elime büyük telefon aldığımda tablet gibi geliyor minilerin ne kadar iyi ve ergonomik olduğunu anlıyorum.

Kesinlikle, eski cihazım iPhone XS idi. Şu an elime aldığımda XS Max gibi geliyor. Elim de ortalamanın birazcık küçüğü diyebilirim.

Benim elim ortalamanın büyüğü elime arkadaşımın S21 FEsini aldıktan sonra diyorum ki iyi ki 12 mini almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…