iPhone 11'den 13'e geçmeye değer mi?

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, elimde temiz bir IP 11 var ancak yeşil rengi başta çok cezbetsede şu an hiçbir kılıf bulamadığımdan ötürü değiştirmek istiyorum mavi iPhone 12 ile. Rengi iPhone 13 gibi çünkü ve 11'den 132'ye geçmek istersem 4000 lira gibi bir rakam çıkıyor, bence aşırı fazla değil. Ancak aklıma iPhone 13 takıldı bazı yerlere sorduğumda benim telefonun üstüne 15.000 civarı para istediler. Sizce 15.000 liraya değer mi gerçekten? Eğer değerse almak istiyorum ancak değmezse bu para beni zorlar, öte yandan iPhone 12 var bir yanda 4.000 civarı gibi bir rakam var bir yanda 15.000 bir nesilden dolayı ben değmeyeceğini düşünüyorum ama fikir almak istedim. 12 alınır mı sizce? Takaslı bu arada dediğim gibi. 17k gibi bir rakama geliyor 12.

Değmez, zaten düz 11, 12, 13 serileri arasında kayda değer farklar yok. Ben iPhone X kullanıyorum inanın sistem ve yazılımdaki ufak tatlı şeyler dışında çok bir farkı yok 12, 13 modellerinden. Bence alacaksanız en azından 15 Plus falan alın da verdiğiniz paraya değsin. Öbür türlü gereksiz.

16e’ye veya 15’e geçmediğin sürece değmez
Bu saatten sonra geçeceksen 15'e geçmeye çalış.
Değmez, zaten düz 11, 12, 13 serileri arasında kayda değer farklar yok. Ben iPhone X kullanıyorum inanın sistem ve yazılımdaki ufak tatlı şeyler dışında çok bir farkı yok 12, 13 modellerinden. Bence alacaksanız en azından 15 Plus falan alın da verdiğiniz paraya değsin. Öbür türlü gereksiz.
Anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı