Elimde garantisi bitmiş, tertemiz 128 GB iPhone 11 var. Piyasası yaklaşık 13K-14K civarı, ikinci el iPhone 12 64 GB ise 17.5K-18k civarı aradaki farkı ödeyip geçmeye değer mi?
Aralarında ekran, batarya, tasarım, kamera, işlemci gibi birçok fark var. Asıl sen bilmiyorsun. Adam arada Max 4K para verecek. 4K için de bu özellikler tertemiz.
Hocam içini açıp anlayan biri bakmadığı sürece anlaşılacak bir şey yok internetteki o şunu kontrol edin gibi şeyler belli başlı şeyler detayı önemli içi yani.
Bak bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun yani 23 dolara AirPods 3 aldım orijinal diyorsun konuyu dağıtma bu konuya gelirsek 11 zaten günlük kullanımda yeterli bir telefonda 1 model üstüne çıkmak saçma Pro olsa falan gene 1 tık mantıklı olur ama yine değmez 2-3 model yenisi olması lazım aradaki fiyat farkına değmez o özellikler için.
Bilmediğim konular mı? Aldığım AirPods arkadaştan alınma ve elden çıkarılmak için satılan bir ürün, orjinal ya da çakma olduğunu kanıtlayan tüm maddeleri test ettim, bütün herşey orjinal olduğunu gösteriyor, ha servise götürürsem daha net cevap alırım orası ayrı. 11'in günlük kullanımda yeterli olması ondan çok daha üstün olan 12'ye geçmemek için bir sebep değil, bu kafayla insanlar 14 Pro Max almak yerine günlük kullanımda yeterli olan 11'i alsın. İçi boş düşüncelerinin bir mantığı yok bana göre, kabalık ediyor olabilirim ama gerçekten yazdığın her mesaj daha da çileden çıkarıyor insanı, iyi forumlar.
15-16K aralığına bulunabiliyor iPhone 12. 17-18K daha çok 128 GB modellerin piyasası. Kendim de baktığım için biliyorum, temiz ve teknik problemi olmayan modeller 15K'ye var.
Elimde garantisi bitmiş, tertemiz 128 GB iPhone 11 var. Piyasası yaklaşık 13K-14K civarı, ikinci el iPhone 12 64 GB ise 17.5K-18k civarı aradaki farkı ödeyip geçmeye değer mi?