13'ün Pro segmentine çıktığımız zaman maalesef 30 bin TL üstü fiyatlarla karşılaşıyoruz bütçem buna elvermiyor maalesef.
Ama 13 Pro gerçekten hoş telefon.
S22'yi sizin gibi bir kişi daha önerdi gerçekten kamera olarak tasarım olarak IPhone'dan aşağı kalır yanı yok fakat Android tarafına pek alışık değilim o yüzden iOS tercih ettim.
Ekosistem olarak iOS sevdiğim için S22'yi tercih etmedim.
S22'yi sizin gibi bir kişi daha önerdi gerçekten kamera olarak tasarım olarak IPhone'dan aşağı kalır yanı yok fakat Android tarafına pek alışık değilim o yüzden iOS tercih ettim.
Ekosistem olarak iOS sevdiğim için S22'yi tercih etmedim.
Ben gözle görülür farklar hissedeceğinize inanıyorum. AMOLED farkını hemen hissedersiniz. Ancak benim de önerim S22 serisinden olacak. Kendim Iphone kullanmama rağmen yazın S serinine geçmeyi planlıyorum. Alışırsınız çabucak problem olacak bir olayın olmadığını düşünüyorum. Ancak 13 de alınır.
Ben gözle görülür farklar hissedeceğinize inanıyorum. AMOLED farkını hemen hissedersiniz. Ancak benim de önerim S22 serisinden olacak. Kendim iPhone kullanmama rağmen yazın s serinine geçmeyi planlıyorum. Alışırsınız çabucak problem olacak bir olayın olmadığını düşünüyorum. Ancak 13 de alınır.