iPhone 11'den Samsung Note 20 Ultra'ya geçilir mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 yıldır iPhone 11 kullanıyorum ama ekranı LCD ve HD+ olduğu değiştirmek istiyorum. Note 20 ultranın ekranını çok beğendim.
Daha öncesinde S9+ kullandım ve zamanla donma kasma oldu ve kamerası çok kötü çekmeye başladı. Yine aynı şeyler olur mu bilmiyorum. Kullanan veya deneyen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, 1 yıldır iPhone 11 kullanıyorum ama ekranı LCD ve HD+ olduğu değiştirmek istiyorum. Daha öncesinde S9+ kullandım ve zamanla donma kasma oldu ve kamerası çok kötü çekmeye başladı. Yine aynı şeyler olur mu bilmiyorum. Kullanan veya deneyen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bence İphone 11'den 1 sene daha devam edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 1 yıldır iPhone 11 kullanıyorum ama ekranı LCD ve HD+ olduğu değiştirmek istiyorum. Daha öncesinde S9+ kullandım ve zamanla donma kasma oldu ve kamerası çok kötü çekmeye başladı. Yine aynı şeyler olur mu bilmiyorum. Kullanan veya deneyen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Hocam en kaliteli Android telefonların bile max ömrü 3 sene. Amiral gemisi telefonlara bile güncelleme desteği bir yerden sonra kesiliyor maalesef. Bugün İphone 6'ların bile hala güncel bir şekilde kullanılabilmesi büyük bir olay. Geçmeye değmez. İphone birçok bakımdan hala amiral gemisi anroid telefonlara taş çıkartır. Kamerası, işlemci performansı, malzeme kalitesi v.s. çok iyi. Samsung'a geçmeye değmez. Devam edin.

Aradaki fark iPhone 7'den 11'e geçiyormuş gibi olmayacak 2 cihazda son derece performanslı kamera olarak ikisi de çok iyi. Ben olsam 11 ile devam ederim.

Note 20 Ultra'nın ekranı çok hoşuma gitti. Zaten kamera olarak 1 senedir pandemi dolayısı ile evdeyim. Tek çektiğim fotoğraf kargocuda kargo kodunun fotoğrafını çekmek :/.
Hocam en kaliteli Android telefonların bile Max ömrü 3 sene. Amiral gemisi telefonlara bile güncelleme desteği bir yerden sonra kesiliyor maalesef. Bugün iPhone 6'ların bile hala güncel bir şekilde kullanılabilmesi büyük bir olay. Geçmeye değmez. iPhone birçok bakımdan hala amiral gemisi anroid telefonlara taş çıkartır. Kamerası, işlemci performansı, malzeme kalitesi vs. Çok iyi. Samsung'a geçmeye değmez. Devam edin.

Yurt dışı iPhone 12'ler satılıyor 6500₺ civarına ama kayıtsız hepsi.

Note 20 Ultra'nın ekranı çok hoşuma gitti. Zaten kamera olarak 1 senedir pandemi dolayısı ile evdeyim. Tek çektiğim fotoğraf kargocuda kargo kodunun fotoğrafını çekmek :/.

Yurt dışı iPhone 12'ler satılıyor 6500₺ civarına ama kayıtsız hepsi.
Hocam 11 var elinizde. Bence yükseltme yapmaya değmez. 11 ile 12 arasında işlemci farkından başka büyük bir fark yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı