iPhone 11'den Samsung S24'e geçilir mi?

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Selam arkadaşlar. Uzun süredir iPhone kullanıyorum. Şu an da iPhone 11 kullanıcısıyım. Artık eskidiği için yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum. Fotoğraf, video çekimi ve sosyal medya dışında bir şey yapmıyorum telefonda. Aklımda bir süredir aynı fiyata iPhone 13 almaktansa güncel bir model olan S24'e geçmek var. Ancak pil ömrü, fotoğraf video kalitesi vs nasıldır bilemiyorum. Arada performans olarak nasıl fark vardır? IPhone'dan geçince çok zorlanır mıyım, pişmanlık yaşar mıyım sizce?

Kamerası çok güzel ama beğenmeyebilirsin IOS'tan farklı çekiyor S24Ultra kullanıyorum önkamerasını sevemedim.
Kamera incelemelerine baktım hocam, iyi kamerası tabii ama yapıları farklı. İkisinin de daha iyi çektiği durumlar var. Bana kötü gelmedi açıkçası.

Hocam profilime bakarsanız neredeyse aynı konuyu açtım sizin gibi. Şu anda iPhone 13 almış durumdayım, 1 hafta oldu gayet performanslı; fakat S24 tabiiki de performansı daha iyi bir telefon. Ben yerinizde olsam iPhone'yi bırakmaz, 13 alırım.
Siz neden 13 tercih ettiniz hocam?

iPhonede 15 pro maxe kadar her cihazı kullandım şuanda S23 Ultra kullanıyorum. Bu deneyimlere dayanarak kesinlikle S24 Almalısınız. Şuanda iPhone alınacaksa bu minimum 15 Pro olmalı. Yıl 2025 olacak hala 60Hz ekran kullanılan cihazlara 40 50 bin tl verilmez ki onuda geçtim yapay zeka güncelleme desteği bir çok artısı var S24ün. S24 alın keyfinize bakın

S24 piyasadaki en fiyat performans cihazlardan hocam. Geçmeniz çok mantıklı olacaktır elbette alışırsınız. Eğer başka Apple cihazları da varsa elinizde saat, kulaklık, tablet vs. O zaman belki onlarda ekosistem olarak zorluk çıkarır ama o zorluğa değer düz 13 gibi çağ dışı bir cihaz almaktansa.

IPhone'da 15 Pro Max'e kadar her cihazı kullandım şu anda S23 Ultra kullanıyorum. Bu deneyimlere dayanarak kesinlikle S24 almalısınız. Şu anda iPhone alınacaksa bu minimum 15 Pro olmalı. Yıl 2025 olacak hala 60Hz ekran kullanılan cihazlara 40 50 bin TL verilmez ki onu da geçtim yapay zeka güncelleme desteği birçok artısı var S24'ün. S24 alın keyfinize bakın.

Evet IPhone'da düz model almak sıkıntı.

Tabiki geçilir. Çağ atlarsın :D
Hocam öyle görünüyor, dün MediaMarkt'ta bir elime alıp kısa da olsa kurcalama şansım oldu. Hem boyut olarak hem kamera, akıcılık olarak çok iyi geldi bana. Tasarımını da çok beğendim, iPhone gibi ama daha güzel geldi açıkçası. Yakında alacağım umarım.

Selam arkadaşlar. Uzun süredir iPhone kullanıyorum. Şu an da iPhone 11 kullanıcısıyım. Artık eskidiği için yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum. Fotoğraf, video çekimi ve sosyal medya dışında bir şey yapmıyorum telefonda. Aklımda bir süredir aynı fiyata iPhone 13 almaktansa güncel bir model olan S24'e geçmek var. Ancak pil ömrü, fotoğraf video kalitesi vs nasıldır bilemiyorum. Arada performans olarak nasıl fark vardır? IPhone'dan geçince çok zorlanır mıyım, pişmanlık yaşar mıyım sizce?

Koşa koşa geçilir.

Hocam öyle görünüyor, dün MediaMarkt'ta bir elime alıp kısa da olsa kurcalama şansım oldu. Hem boyut olarak hem kamera, akıcılık olarak çok iyi geldi bana. Tasarımını da çok beğendim, iPhone gibi ama daha güzel geldi açıkçası. Yakında alacağım umarım.
Hayırlı olsun şimdiden. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı