iPhone 11'den S24'e geçilir mi?

Ben zaten telefona yatırımlık gözüyle bakan bir adam değilim fakat Türkiye de  ın katma değerinin Samsung'dan fazla olduğunu inkar eden adamın da önünü bile göremediğini düşünürüm.

Samsung ne yaparsa yapsın isterse 100 yıl güncelleme versin telefonu aksesuar olarak alan insanlar yine de  almaya devam edecekler.
Kankam daha fazla zaten S24 ile işler değişti diyorum, artık ikinci el piyasası daha iyi olacak, tabii ki de Apple daha iyi olacak, fakat artık eskisi kadar kötü değil.

Ben zaten telefona yatırımlık gözüyle bakan bir adam değilim fakat Türkiye de  ın katma değerinin Samsung'dan fazla olduğunu inkar eden adamın da önünü bile göremediğini düşünürüm.

Samsung ne yaparsa yapsın isterse 100 yıl güncelleme versin telefonu aksesuar olarak alan insanlar yine de  almaya devam edecekler.
Size bir Apple kullanicisi olarak katiliyorum hocam. Gunumuzde hala yakinda muzeye girecek cihazlari sirf iPhone diye almak cok sacma geliyor.

Elmaciklar lutfen o balon bilgilerini kendine saklasin. Icinde UFS 4.0 depolama birimi olan bir cihazin donanimsal yavaşlaması mümkün degil. One UI'da da zamanla yavaslama sorunu olmadigina gore ortaya yil 2012 gibi iddialar atarak insanlari manipule etmeyin.

Geçilebilir kamerası, ekranı, bataryası, performansı vs olsun güzel cihaz.

Vatan da iPhone 11 verirsen 25kya alabiliyorsun S24+.(örnek olarak Vatan dedim.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı