iPhone 11'e iOS 17 yüklenir mi?

zvack

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar iPhone 11 128 GB kullanıyorum, iOS 17'ye geçmeli miyim, telefonu zorlar mı? Ara sıra mesaj yazarken 1-2 saniye donuyor ve sonra yazdığım mesaj yükleniyor bu tarz şeyler düzelir mi daha mı kötü olur?

Dosya Ekleri

• IMG_0033.png
    IMG_0033.png
    176,5 KB · Görüntüleme: 536
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar iPhone 11 128 GB kullanıyorum, iOS 17'ye geçmeli miyim, telefonu zorlar mı? Ara sıra mesaj yazarken 1-2 saniye donuyor ve sonra yazdığım mesaj yükleniyor bu tarz şeyler düzelir mi daha mı kötü olur?
iPhone 14 Pro'da kasıyor diyen gördüm doğru mudur bilmiyorum. İlk sürüm olduğu için olabilir.

Bence birazcık bekleyin, hatalar vs. olması çok olası çünkü ilk sürüm. İnsanlar bu sürüm hakkında olumlu konuşursa geçersiniz, ayrıca iTunes üzerinden DFU mod ile geçmeniz daha iyi olur. Diğer sorularınıza gelecek olursak telefonu fazla zorlamaz, karşılaştığınız hatalar iOS 16'dan kaynaklı, iOS 17 ile düzeltildi ya da düzeltilmediyse de zamanla düzelir çünkü klavye konusunda bende dahil birçok kişi sorun yaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı