Çözüldü iPhone 11'e iOS 26.1 RC yüklenirken kurtarma modunda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kagan209

Decapat
Daha fazla  
iPhone 11 telefonuma iOS 26.1RC sürümünün yayınlandığını duyunca yüklemek istedim, indi yüklerken yeniden başlatıldığında kurtarma ekranında kaldı. Kurtarma modundan çıkan uygulamalarda çıka bastığımda telefon yeniden başlatılıyor ve kurtarma ekranı tekrar açılıyordu. Bana yardımcı olun.

Çözüm
Soğuk lehime düşmüş olabilir dediğim gibi.

Onun çözümü ne olur peki? Telefoncuya götürsem kolayca yapar mı?

Tekrardan merhaba şimdi orijinal kablo temin ettim bir de masaüstü bilgisayarımda Type-C girişi olmadığı için bir laptop temin ettim, orijinal kablo ile ITunes'den geri yüklerden hata 53 veriyor yarısına kadar gelip bunun çözümü nedir?

3U Tools ile tam yazılımı seçerek sorunu çözdüm.
Çökmüş tekrardan temiz kurulum yapmayı dene eğerki olmazsa rc sürümü değilde 26.1 normal sürüm dene ve zaten 3 4 kasım gibi gelecekti neden yükledin ki=?

peki itunes dan geri yüklerden biraz bekledikten sonra telefon siyah/lacivert ekranda kalıyor, itunes da cihaz bekleniyor yazıyor ve geri yükleyemiyorum bu nedendir?

peki itunes dan geri yüklerden biraz bekledikten sonra telefon siyah/lacivert ekranda kalıyor, itunes da cihaz bekleniyor yazıyor ve geri yükleyemiyorum bu nedendir?
Hata kodu geliyor mu? Anlattıklarına göre tamamen çökmüş cihaz itunes den değil de 3utools dan yükleme yap

Sending kernelcache %18 de kalıyor

Kablo değiştir dene eğer ki aynı sorun olacak olursa anakartda ki bellek çipinin altındaki lehimler soğuk lehime düşmüş olabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı