iPhone 11'e kasko yaptırmak

Deffizy

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2020
Mesajlar
623
Çözümler
1
2 ay önce iPhone 11 satın aldım. Kasko işlerinden pek anlamam daha öncesinde hiç yaptırmadım. Bugün internetten araştırdım düşürme, kırma, sıvı teması gibi konularda tamiri yapılıyor. Sigortam.net sitesinden telefonumun modeline göre 2 tane sigorta şirketi çıkıyor. 600TL gibi bir kaskolatma fiyatı var. Bu şirketleri araştırdıgımda yapılan yorumlar pek iç açıcı degil. Tamir konularında orijinal parça takmamışlar yan sanayi çakma ürün kullanmışlar. Sizce kasko şart mı? Kime söylesem neden kasko yaptırmadın tarzında cevaplar alıyorum. Telefonu 1-2 sene kullanıp satmayı düşünüyorum. Kasko yaptırıp da çok faydasını gören arkadaşlar var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 Ay önce iPhone 11 satın aldım. Kasko işlerinden pek anlamam daha öncesinde hiç yaptırmadım. Bugün internetten araştırdım düşürme, kırma, sıvı teması gibi konularda tamiri yapılıyor. Sigortam.net sitesinden telefonumun modeline göre 2 tane sigorta şirketi çıkıyor. 600TL gibi bir kaskolatma fiyatı var. Bu şirketleri araştırdıgımda yapılan yorumlar pek iç açıcı degil. Tamir konularında orijinal parça takmamışlar yan sanayi çakma ürün kullanmışlar. Sizce kasko şart mı? Kime söylesem neden kasko yaptırmadın tarzında cevaplar alıyorum. Telefonu 1-2 sene kullanıp satmayı düşünüyorum. Kasko yaptırıp da çok faydasını gören arkadaşlar var mı?

Orijinal ürün sadece Apple yetkilendirdiği yerlerde var adını çok duyduğun yerlerde bile yok sadece apleın yetkilendirdiği yerlerde orijinal parça takılıyor kasko konusunu bilmem ama.
 
Düzgün kullanırsan gerek yok bence. Kılıf bile kullanmam. Ben 7-8 yıldır akıllı telefon kullanıyorum. Bir kere bile kırmadım. Benim kullandığım sürenin yarısı kadar süre kullanıp 3-4 telefon kıran tanıdıklarım var.

Mağazalardan alırsan onlar parasıyla düzgünce kasko yaptırıyor. Media Markt mesela. Garanti süresini de uzatıyorlar falan. Bakımı da KVK yapıyor.
 
Ben iPhone X'i ilk aldığımda Turkcell'de kasko yaptırmıştım 24 ay ve 1100TL'ydi sanırım kasko fiyatı ama cidden gereksiz. Telefonu 1.5 yıl çizik dahi olmadan kullandım keşke yaptırmasaydım dedim o kadar paraya değmez. Ne olduğu belirsiz şirketlerden de kasko yaptırmayın.
 

Geri
Yukarı