iPhone 11'e orijinal ekran ve truedepth takılınca True Tone ve Face ID çalışır mı?

enespolatm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 cihazım var ve aynı şekilde başka bir arkadaşımın iPhone 11 cihazı var. Arkadaşımın telefonunun kasası 2'ye bölündü ama ekran orijinal ve saglam, True Tone falan aktif. Direkt ekranı söküp benim cihazıma taksak True Tone gelir mi ve truedepth kamerasını benim cıhazıma taksak Face ID aktif olur mu? Benim cihazımda Face ID bozuk.

FaceID tamir edilmiyor veya onarılmıyor hiç bir şekilde

Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 cihazım var ve aynı şekilde başka bir arkadaşımın iPhone 11 cihazı var. Arkadaşımın telefonunun kasası 2'ye bölündü ama ekran orijinal ve saglam, True Tone falan aktif. Direkt ekranı söküp benim cihazıma taksak True Tone gelir mi ve truedepth kamerasını benim cıhazıma taksak Face ID aktif olur mu? Benim cihazımda Face ID bozuk.

True Tone ve Truedepth için aktarma cihazı lazım hocam. Face ID hiçbir şekil de çalışmaz.

Gelir hatta tanımlanamayan parça uyarısı bile almazsın.

Şu an takılı ekran orijinal ama parça uyarısı var

True Tone iOS 18.1 ile aktarmaya gerek duyulmadan aktif edilebiliyor fakat Face ID zor.
Bende true tone yoktu 18.1 yapınca geldi😀

Farklı cihazdan alındığı için uyarı verir ekranı değişince. X cihazımda yaşamıştım bu sorunu

Çip ile alakalı bir şey değil mi?

Gelir hatta tanımlanamayan parça uyarısı bile almazsın.

Teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı