iPhone 11'i Nasıl Buldunuz?

Düz 11, 8'den aşağı çıkmaz bence. Ve ben sevdim kamera tasarımını neden bilmiyorum. Apple'ın sunumları insanı çekiyor gerçekten. Gerçekte sevmem muhtemelen

Kamera ve Genel Tasarımını beğenmedim. İşlemci performansı dışında bir fark yok. Satışlar düştüğü için en alt modelin fiyatını biraz düşürmüşler. Yeterli değil. Apple pazar payını kaybetmeye devam edecek.

Ayrıca Apple'ın bence en kötü hamlesi olan kulaklık jakını kaldırma olayını, onunla dalga geçen Samsung bile son modelinde taklit etti sonuçta Dahası var mı? En yakın rakibin bile seni izliyor yani
Hemde uzun zamandır. Neden alüminyum telefon üretmediklerini açıkladıktan bir sene sonra alüminyum kasa telefon tanıtmışlardı.

Hemde uzun zamandır. Neden alüminyum telefon üretmediklerini açıkladıktan bir sene sonra alüminyum kasa telefon tanıtmışlardı.
Bu sektörde Apple ne kadar tepki çekerse çeksin ne yaparsa yapsın hep bayrak taşıyıcı olacaktır bence.

Bu sektörde Apple ne kadar tepki çekerse çeksin ne yaparsa yapsın hep bayrak taşıyıcı olacaktır bence.
Ama sinir bozucu, HTC ilk çift kameralı telefonu yaptı kimse takmadı. Hatta Apple ilk yapınca dalga geçtiler. Şimdi piyasada tek kameralı telefon kalmadı. İlginç yani.

Ama sinir bozucu, HTC ilk çift kameralı telefonu yaptı kimse takmadı. Hatta Apple ilk yapınca dalga geçtiler. Şimdi piyasada tek kameralı telefon kalmadı. İlginç yani.
E pazar kimin elinde? İsterse Huawei, insan yaratan kamera yapsın yine olmaz bak diyeyim HTC'nin kafasına boşuna mı vurdular aşağıya indirdiler? Apple bu sektörde mafya direkt yani. Alacaksın diyor adamlar kısacası

Fiyatı ve donanımı ile ilgi çeken tek model iPhone 11 oldu benim için. SE'yi değiştirirsem, geçeceğim model bu olacak gibi. Çıkış fiyatını merak ediyorum şimdilik. Bu sefer güzel bir denge tutturdular. Bizim vergilerimiz ve kur olayı işi berbat ediyor gerçi. Ucuz telefon kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…