iPhone 11'i Nasıl Buldunuz?

Ayrıca Apple'ın bence en kötü hamlesi olan kulaklık jakını kaldırma olayını, onunla dalga geçen Samsung bile son modelinde taklit etti sonuçta:) Dahası var mı? En yakın rakibin bile seni izliyor yani:)

Açıkçası traş makinası gibi buldum:D

1568149569212.png

Düz 11, 8'den aşağı çıkmaz bence. Ve ben sevdim kamera tasarımını neden bilmiyorum. Apple'ın sunumları insanı çekiyor gerçekten. Gerçekte sevmem muhtemelen :)

Ayrıca Apple'ın bence en kötü hamlesi olan kulaklık jakını kaldırma olayını, onunla dalga geçen Samsung bile son modelinde taklit etti sonuçta:) Dahası var mı? En yakın rakibin bile seni izliyor yani:)
Hemde uzun zamandır. Neden alüminyum telefon üretmediklerini açıkladıktan bir sene sonra alüminyum kasa telefon tanıtmışlardı. :D

Hemde uzun zamandır. Neden alüminyum telefon üretmediklerini açıkladıktan bir sene sonra alüminyum kasa telefon tanıtmışlardı. :D
Bu sektörde Apple ne kadar tepki çekerse çeksin ne yaparsa yapsın hep bayrak taşıyıcı olacaktır bence.

Bu sektörde Apple ne kadar tepki çekerse çeksin ne yaparsa yapsın hep bayrak taşıyıcı olacaktır bence.
Ama sinir bozucu, HTC ilk çift kameralı telefonu yaptı kimse takmadı. Hatta Apple ilk yapınca dalga geçtiler. Şimdi piyasada tek kameralı telefon kalmadı. İlginç yani.

Ama sinir bozucu, HTC ilk çift kameralı telefonu yaptı kimse takmadı. Hatta Apple ilk yapınca dalga geçtiler. Şimdi piyasada tek kameralı telefon kalmadı. İlginç yani.
E pazar kimin elinde? İsterse Huawei, insan yaratan kamera yapsın yine olmaz bak diyeyim:) HTC'nin kafasına boşuna mı vurdular aşağıya indirdiler? Apple bu sektörde mafya direkt yani. Alacaksın diyor adamlar kısacası:)

Fiyatı ve donanımı ile ilgi çeken tek model iPhone 11 oldu benim için. SE'yi değiştirirsem, geçeceğim model bu olacak gibi. Çıkış fiyatını merak ediyorum şimdilik. Bu sefer güzel bir denge tutturdular. Bizim vergilerimiz ve kur olayı işi berbat ediyor gerçi. Ucuz telefon kalmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı