iPhone 11'i yurt dışından mı yoksa yurtiçinden mi almak mantıklı?

504940

Centipat
Öncelikle yurt dışından abim aracılığıyla iPhone 11 alma gibi bir imkanım var. Polonya'nın MediaMarkt fiyatlarına baktığımda ve IMEI açtırma ücretini topladığımda buradaki fiyatla hemen hemen aynı olduğunu gördüm. IMEI olmadan 120 gün sanırsam kullanılıyormuş. IMEI açtırma fiyatlarında sizce bir düşüş olma ihtimali var mı? Aynı fiyata yurt dışından almak mı yoksa yurtiçinden almak mı daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
IMEI açtırma diye birşey yok. IMEI kayıt ücreti de düşmez aksine artar bilgin olsun. Fiyatları hemen hemen denk geliyorsa hiç uğraşma türkiyede bir mağazadan al hiç uğraşma. IMEI kayıt da etsen kayıt eden kişinin gsm hattıyla kullanman gerekecek gerek yok.

Sıfır 11 alınmaz, yurt dışından hiç alınmaz. YD olacaksa en azından 13 ve üstü modeller alınmalı.
Neden alınmasın arkadaşım bütçe mevzusu bu. Kim iphone 11 alınır mı dese direk alınmaz diyor herkes. Niye alınmasın bütçesi buna yetiyorsa bunu alsın zaten kimse 13 14 almasını bilmiyor siz biliyorsunuz.

Öncelikle yurt dışından abim aracılığıyla iPhone 11 alma gibi bir imkanım var. Polonya'nın MediaMarkt fiyatlarına baktığımda ve IMEI açtırma ücretini topladığımda buradaki fiyatla hemen hemen aynı olduğunu gördüm. IMEI olmadan 120 gün sanırsam kullanılıyormuş. IMEI açtırma fiyatlarında sizce bir düşüş olma ihtimali var mı? Aynı fiyata yurt dışından almak mı yoksa yurtiçinden almak mı daha mantıklı?

iPhone 12 yurt dışı al 520 dolar kayıt ettir Türkiye'deki 11 fiyatına denk daha iyi

Neden alınmasın arkadaşım bütçe mevzusu bu. Kim iPhone 11 alınır mı? Dese direk alınmaz diyor herkes. Niye alınmasın bütçesi buna yetiyorsa bunu alsın zaten kimse 13 14 almasını bilmiyor siz biliyorsunuz.

Size yanıtı diğer arkadaşlarım vermiş durumda tekrar açıklamaya gerek yok.

Size yanıtı diğer arkadaşlarım vermiş durumda tekrar açıklamaya gerek yok.
Yurt dışında iphone 11 alınmaz kayıt ücreti vs aynı fiyata denk geliyor onu demiyorum güzel kardeşim. Yurt içinde cihaz alacak ve bütçesi bu kadarsa iphone 11 gayet de alınabilir bir cihaz. Bunu diyorum ben. İphone'nun fotoğraf kalitesi hiçbir cihazda yok bunu dünya biliyor örnek olarak işletim sistemi de aynı şekilde stabil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı