- Katılım
- 6 Eylül 2019
- Mesajlar
- 3.227
- Çözümler
- 13
İphone merakın varsa kesinlikle 12 ve üstü alın. Android tarafına da yönelecekseniz S21 FE mantıklı. Kısa ve net.
Sıfır alınacaksa değil. İkinci elde fiyatına göre mantıklı olabilir.Yeni gelen haberle de iPhone X'den yazılım desteği kalkacakmış. Yakınlarda 11 alma gibi bir planım var, mantıklı mıdır?
iPhone 11i belediye dağıtır gibi herkeste bulunduğu için daha onun ömrü epey uzun süre var 2026-2027 de anca biter tahminimce.
Son güncellemesini alan 8,8+ ve 8 bile en kötü 2 sene yazılım güncellemesi alır ?Max 2025.
Son güncellemesini alan 8, 8+ ve 8 bile en kötü 2 sene yazılım güncellemesi alır?
Güvenlik güncellemelerinden bahsediyorum. OS güncellemesi almaması kullanılmayacağı anlamına gelmez.Son güncellemesini alıyorsa nasıl 2 sene daha alacak? Güvenlik güncellemeleri OS güncellemesine dahil değil.
Güvenlik güncellemelerinden bahsediyorum. OS güncellemesi almaması kullanılmayacağı anlamına gelmez.
Sıfır olarak alınacak bir cihaz olduğunu söylemiyorum ki zaten. İkinci elde uygun bulunursa alınabilecek cihaz.Şu anda 6S i bile yedek olarak kullanıyorum lakin 20 bin TL'den fazla para verip güncellemesi kesilen ve donanımı eksik olan cihaz neden alayım ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.