iPhone 11'i yurt dışından mı yoksa yurtiçinden mi almak mantıklı?

Dediğiniz gibi sanırım yurtiçinden alacağım, yorumlar için teşekkürler fakat aklıma takılan bir soru daha var;

iPhone 11'dense bu üst modellerin önerilmesinin sebebi tam olarak ne? En basitinden ben iPhone 11 ile iPhone 14'ün kamera testlerine baktığımda görsellerde açık arayarak dikkatli incelediğimde çok ufak ayrıntılarda iyileştirme yapıldığını gördüm. iPhone 11 döneminin en sağlam işlemcisine sahip fakat benim 2014'te aldığım saçma Samsung tabletim bile bu gün kusurlarla da olsa çalışırken 3 yıl önce döneminin en iyi işlemciyle piyasaya çıkmış bir ürün beni çok uzun süre idare eder gibi geliyor. İnsanlar 2025'e kadar kullanabilirsin şeklinde yorum yapıyor fakat hala iPhone 6-8 kullanan bir ton insan var. Yazılım desteği bu kadar önemli mi? Ben iPhone 11 ile iPhone 14 arasında iki katı fiyat farkına değecek kadar devrimsel bir değişiklik göremedim. Görsellerde açık arayarak baktığımda anca farklar belli oluyor. Bataryada iyileştirme var fakat zaten bütün gün telefon kullanmıyorum. Sizce iPhone 14 iki katı fiyat farkını sağlayacak ne gibi özellik sunuyor? Öneren arkadaşlar bu konuda da bilgi verirse sevinirim ilk kez bir İOS cihaz alacağım.

iPhone 11'in uzun yıllar beni de götüreceğine eminim halihazırda 64 GB olanını kullanıyorum. Sürekli fotoğraf çeken ve ağır programlar yükleyen birisi de değilim o nedenle gayet de yetiyor artıyor kamerasına söylenecek hiçbir şey yok zaten. Bende senin gibi gün içerisinde çok telefon kullanan birisi değilim. Bilgi işlemciyim zaten Laptop'lar 7/24 yanımda. iPhone 11 fazlasıyla yetecektir. iPhone 11'in üst modelleri tabii ki de çok daha iyiler fakat dediğiniz gibi 11'den 2 katı pahalılar ve ihtiyacınız yoksa gereksiz kalıyor 11'in üst modellerini almak.

Android Funboy'ları gelmeden siz kararınızı verin bence :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı