iPhone 12 2024 yılında alınır mı?

İstediğiniz kadar beğenmeyin arkadaşlar temiz iPhone 12 bulunursa bal gibi de kullanır.

Kesinlikle alınır. Sanırım iOS kullanmak istiyorsunuz bütçeniz yeterse 13 almak daha mantıklı olur ama 12 de alınır.

iPhone 12 alınmaz. En kötü iPhone 13 alınır. Tabii size S23 tavsiye ederim falan demeyeceğim. iPhone sevdalısı değilseniz Android telefonlara yönelin. Eğer paranız varsa iPhone 14 aşağısı alınmaz.
Hocam android görmek bile istemiyorum artık. İphone 13 çok pahalı geliyor bana ama sağ olun düşüneceğim bunu.

Bizim milletin Apple hayranlığı işte hocam güya bir kamerası iyiydi oda Samsung Sony ile çalışmaya başladığından beri duman oldu düz modellerinde telefoto kamera bile yok.

Şaşırmıyorum, Techolay'da elma ısıran vardı o aklıma geldi.

Siz telefonu kullanmaktan ziyade mekanlarda ucuz şöhret almak ve kızlara göstermek istiyorsunuz. O halde 11 bile alabilirsiniz. Sonuçta ig dışında bir şey kullanmayacaksınız. Size telefon ne ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…