iPhone 12 2024 yılında alınır mı?

Alabiliyorsanız 13 alın daha iyi olur onun dışında bu soruyu foruma sormanız yanlış olmuş burada kime sorarsanız Android der çoğu kişi Apple haterı gibi bir şey siz iOS kullanmak istiyorsanız kimse karışamaz ama dediğim gibi 2.el çok temiz IPhone'lar var 2.el 13 bakabilirsiniz sıfırına bütçe yetmiyorsa.

Dediğiniz gibi cidden hocam. 2. el bakacağım bir 13'e.

Bence de. Konu sahibi kararını vermiş. Biz en iyisini yap dedik fakat dinlemiyor. Kendi bilir sonra pişman olursa bir 30.000 TL telefon önerisi konusu açar. 🤣 🤣

Zaten o paraya bir tek iPhone modeli olarak iPhone 12 alabiliyorsun. :D geri kalanı zaten çöpten beteri.

Kullandığın Android telefonlar herhalde Xiaomi falan. :D Samsung son yıllarda çok ileri gitti gitmeye devamda ediyor. S23 öyle böyle özellikleriyle o kadar ucuz ki iPhone öyle bir telefon çıkarsa ülkemizde 45.000 TL rahat olur.

Salih bey sanırım ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz. Konunun ismi "iPhone 12 alınır mı?" fakat siz konuyu Android vs iOS durumuna getiriyorsunuz. Kimseden Android önerisi istemediğimi de belirttim fakat gördüğüm kadarıyla konulara cevap verirken konudaki mesajımı okumuyorsunuz gibi. Çok üzdü beni bu, ayrıca kullandığım telefonlar Xiaomi Redmi 12 ve S22 oldu şu ana kadar. Mümkünse siz bir konuya mesaj yazarken konu başlığını ve içeriğini 3 kez falan okuyun. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı