iPhone 12 64 GB ne kadar eder?

Odidy

Decapat
Daha fazla  
Şimdi bende iPhone 12 var 64 GB orijinal, ekranında bir çizik dahi yok (pil yüzdesini bilmiyor ama taş çatlasın 70 falandır). Tek sıkıntısı diyaframı problemli, bir arama yaparken karşıdan ses gelmiyor fakat hoparlörü açarsanız ses geliyor. Ben ilk önce internete baktım piyasa nasıl diye ama pek bir şey anlamadım. Sonra 2. el telefon alım satan telefonculara gittim bir tanesi "iPhone entegre ise almıyoruz" dedi, ben de dedim nedir bu entegre muhabbeti işte "Senden kaynaklı olmuyor ama darbe olur, anakart Wi-Fi entegre olur falan almıyoruz." dedi. E ben de bilmiyorum bu telefon entegre mi değil mi sordum nasıl anlıyoruz diye o da dedi ki "telefona bir bakmamız lazım getirirsen bakarız ona göre bir sıkıntısı varsa hoparlöründe falan fiyattan düşeriz" ama gram güvenemedim, şimdi telefonu versem şimdi adamın günahını almayayım ama gitse bir ayar falan veya parça değiştirse ben anlamam. Siz ne diyorsunuz güvenip vereyim mi bakması için? Ve sizce bu telefonun fiyatı ne eder piyasa hakkında bilgisi olan bana bir rehberlik etse güzel olur. (telefon çalıntı falan değil şimdi bir okudum da sanki öyleymiş gibi oldu :D telefon annemin)

Pili değiştirmeden telefoncu dışında kişilere çok zor satarsınız. Diyaframı vesaire de sıkıntılıymış. Satmaya kalksanız bu haliyle zor satarsınız, tamiratını yaptırıp öyle satabilirsiniz belki. Direkt telefonculara satmak da bir seçenek.

Entegre muhabettini ilk defa duyuyorum ben de. Baska bir telefoncuya gidip sorun.
Evet bende ilk defa duydum başka birine de söyleyecem.

Pili değiştirmeden telefoncu dışında kişilere çok zor satarsınız. Diyaframı vesaire de sıkıntılıymış. Satmaya kalksanız bu haliyle zor satarsınız, tamiratını yaptırıp öyle satabilirsiniz belki. Direkt telefonculara satmak da bir seçenek.
Pil değiştirme işine hiç girmek istemiyorum. En azından 10-15 gitse yeterli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı