iPhone 12 ne kadar eder?

Hayır hocam cidden ilk çıktığında 2,3 bin fark vardı ve arkadaş zaten iPhone 16 alacak kadar bütçem var dedi.

Güzel, arkadaşımda da vardı memnun kaldı. Ama daha fazla bütçen varsa S22 Ultra almanı tercih ederim. iPhone işlerine girme.
Max 20k belirledim bütçeyi bunu satıp alıcam

Samsung'un tasarımı güzel, Instagram için yeterli olur, sorun çıkaracağını sanmam. Honor da fena değil ama Samsung daha stabil. Pro modeller biraz pahalı, normal modeller iş görür. Stoklar genelde az, Google Pixel 6A fazla satıldığı için kalmamış. Xiaomi'yi oyun arada atıyorsa pas geç, Samsung işlemci oyun için iyi.
Ekranı 60 Hz olan ve çıkış yılı 2022 olan bir telefonu neden önerdiğinizi anlayamadım. Çok satıldığı için kalmamış demişisiniz. Telefon artık üretilmiyordur bile.

Bir diğeri samsung daha stabil demişsiniz. Ben S25 ve Honor 90 beraber kullanıyorum. Samsung tabi ki daha hızlı ancak honor hem kamera hemde arayüz stabilitesi olarak önde.

Yorumlarınız açıkçası bana çok sağlıklı gelmedi kesin tavsiyeler vermeden önce biraz daha bilgi deponuzu tazelemenizi tavsiye ederim.

Ekranı 60 Hz olan ve çıkış yılı 2022 olan bir telefonu neden önerdiğinizi anlayamadım. Çok satıldığı için kalmamış demişisiniz. Telefon artık üretilmiyordur bile.

Bir diğeri Samsung daha stabil demişsiniz. Ben S25 ve Honor 90 beraber kullanıyorum. Samsung tabii ki daha hızlı ancak Honor hem kamera hem de arayüz stabilitesi olarak önde.

Yorumlarınız açıkçası bana çok sağlıklı gelmedi kesin tavsiyeler vermeden önce biraz daha bilgi deponuzu tazelemenizi tavsiye ederim.

20 bine alınabilecek F/P bir telefon önerir misiniz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı