iPhone 12 64 GB Yeterli mi?

verstappenn33

Femtopat
Herkese selamlar, 2017'nin başından beri iPhone 6 64 GB kullanıyorum. Üniversiteye başlayacağım için 12 64 GB almaya karar verdim. Telefonu satmak için vs. almıyorum ve 5-6 sene kullanmayı düşünüyorum. Şu anki 64 GB telefonumda herhangi bir depolama sorunu yaşamadım. Yaklaşık 5 yılı oldu. 4000'e yakın fotoğraf, 100 civarı video ve 45-50 tane uygulama var ama hala 33 GB kullanılabilir alanım var. Oradan yola çıkarak 64 GB almayı düşünüyorum, yeterli olur mu sizce benim için iPhone 12 64 GB modeli?

64 GB yeterli olacağını düşünüyorum ayrıca aylık 5-6₺ ile 50GB iCloud alabilirsin yetmezse bence 64 yeterli.

Bence değil. Şimdiden 44 GB'sini kullanıyorum telefonun. Bence en az 128GB alın. Zaten arada 500 TL fark var. İleride keşke verseydim dersiniz. Fotoğraflar eski telefonlar göre daha fazla yer kaplıyor. Gittikçe uygulamalar daha fazla yer kaplıyor. Eski telefonum 16 GB idi. Bir şey yüklemek istersem başka bir şey silmek zorundaydım. Şimdi 128 GB kullanıyorum. Artık yüklü kalsın belki kullanırım kafasındayım. 64 GB kullansam muhtemelen 20 GB kalması bile tedirgin etmeye başlardı.

Tabi 128 daha iyi olur ama 64 yeterli bence.
Mesela 16 gb telefon ile 64 gb telefonun depolama farkı 4 kat değil.
16 gb telefonda en fazla 5 gb kullanabilirsiniz işletim sistemi nedeniyle.
64 gb telefonda 52-53 gb kullanırsınız, bu da yaklaşık 10 kat depolama demek.

64 GB yeterli ama 12 yerine 11 öneririm yine de siz bilirsiniz.

Yetmez. 32 GB kullanıyorum güncelleme yapamıyorum şu an. 64 olsa rahat dolar yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…