İlk başlığınız: "iPhone 12 aldım, ne dersiniz?" gibi anlamsız bir şey olduğu için değiştirdik. Zaten almışsınız ne diyelim? Daha sonrasında "iPhone 12 alarak hata mı yaptım?" diye düzgün bir soru cümlesiyle değiştirdik. Konuda ve sürekli iade etsem gibi "ikilemde" kaldığınız için ilk başlığınız daha kötü.
Düzgün bir Android cihaz kullanmamışsınız. S23 serisi farklı, Çin üretim Android'ler farklı. Sizin yaptığınız olay tam olarak şöyle: "Ben Tofaş kullandım tüplü araba istemiyorum, benzinli veya dizel olsun deyip, örnek olarak Honda Civic Eco motorları hiçe saymaktan farksız."
11, Dünya üzerindeki hammadelere saygısızlık yapacak kadar kötü bir telefon. iPhone 7'nin ekranı büyük çift kameralı halinden farksız. İkinci elde 12'den iyi modeller bulabilirdiniz o paraya. Türkiye içinde alınmaysa IMEI sorunları falan da olmazdı.
Tam sürümler çıktığı zaman minimum 2 sürüm patch gelmeden yapmayın zaten. Mesela 17.2 gelince yapılabilir. Fransa yaparsanız bölgeyi de hiçbir şey değişmeden cihazın tüm yeteneğini kullanırsınız. Fransa oldu diye önünüze Fransızca reklamlar çıkmayacak. iPhone 7 kullanırken o şekilde pili umursamadan tüm işlemciyi kullanabiliyordum.